A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання дванадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 12 травня 2021 року (питання 61-90)

Дата: 13.05.2021 21:43
Кількість переглядів: 405

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

61. Про надання дозволу громадянці України Пеньковій Наталі Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки і оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Федорівка Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

62. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянину України Ткаченку Андрію Миколайовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області ( в межах села Романівка).

Прийнято

Завантажити

63. Про надання дозволу громадянці України Кострубовій Оксані Петрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Романівка вулиця Театральна,4 Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

64. Про надання дозволу громадянці України Прохоровій Тетяні Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

65. Про надання дозволу громадянці України Лапик Зінаїді Анатоліївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

66. Про відмову в наданні дозволу громадянці України Коляді Ілоні Олександрівні на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства.

Прийнято

Завантажити

67. Про відмову в наданні дозволу громадянину України Коляді Петру Івановичу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства.

Прийнято

Завантажити

68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Деденко Катерині Сергіївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянину України Балану Андрію Юрійовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянину України Балану Андрію Юрійовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянину України Бундуку Володимиру Вікторовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

72. Про надання дозволу громадянці України Вербицькій Галині Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Петропавлівка Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянину України Власову Василю Васильовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

74. Про внесення змін до рішення селищної ради від 02 березня 2021 року №65 «Про надання дозволу громадянину України Водопяну Валерію Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Петропавлівка Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

75. Про надання дозволу громадянці України Гончаровій Світлані Михайлівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за адресою вулиця Степова, 3 село Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

76. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянці України Канцуренко Галині Володимирівні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

77. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянці України Кудаковій Аліні Василівні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

78. Про внесення змін до рішення селищної ради від 02 березня 2021 року №58 «Про надання дозволу громадянці України Лазер Тетяні Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Петропавлівка Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

79. Про надання дозволу громадянці України Лисянській Людмилі Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

80. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянці України Мироненко Світлані Сергіївні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

81. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянину України Мірошніченку Олександру Анатолійовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

82. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянці України Мішкой Олені Анатоліївні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянину України Піддубному Юрію Івановичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

84. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянину України Попенку Анатолію Федоровичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

85. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянці України Романчук Вікторії Василівні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

86. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянці України Саліцькій Ірині Керімбеківні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Петропавлівка).

Прийнято

Завантажити

87. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянину України Ткаленку Олександру Вікторовичу для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

88. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років фермерському господарству «Орбіта» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

89. Про надання дозволу громадянці України Хонич Валентині Іванівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

90. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянці України Хонич Катерині Анатоліївні для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Петропавлівка).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано