A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Ситуація в країні вимагає рішучих дій, тому я йду у «Лють», – доброволець із Миколаєва Марина Скрипкару

Дата: 11.03.2023 18:31
Кількість переглядів: 308

Дівчина має медичну освіту та переконана, що її знання та вміння знадобляться на службі. Перебуваючи у Миколаєві під час активних бойових дій, Марина повернулась до медичної практики та рятувала життя місцевих мешканців у реанімаційному відділенні інфекційної лікарні разом з іншими медиками. Втім зараз бачить себе в лавах захисників країни від російських загарбників.

Рідний брат дівчини більше п’яти років несе службу в Національній гвардії, також багато знайомих - військові та правоохоронці. Їхні приклади сформували у Марини бажання приєднатися до тих, хто щодня виборює перемогу над окупантами.

Коли Марина дізналась про набір до 👉«Гвардії наступу», вирішила вступати до поліцейської бригади «Лють». Рідні підтримали її бажання служити в штурмовому поліцейському підрозділі.

Дівчина розказує, що війна, постійні обстріли міста, добові чергування у лікарні, які часто закінчувались не через добу, друзі-військові, їхній досвід – усе це разом змусило інакше подивитись на її фах.

Тестування рівня логічного й аналітичного мислення та професійних знань, військово-лікарська комісія, перевірка рівня фізичної підготовки, співбесіда – усі етапи конкурсного відбору до штурмового поліцейського підрозділу дівчина склала ✔️успішно. Найближчим часом Марина відправиться на навчання.

«Серед когорти однодумців точно простіше досягти поставленої мети, а мета у нас одна – перемога 🇺🇦України, чого я і прагну», - говорить Марина Скрипкару.

За інформацією Поліції Миколаївської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано