Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Рішення №25 «Про надання дозволу громадянину України Білогривцеву О. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для отримання документів на право власності на земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту яка знаходиться на території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області»

Кількість переглядів: 188
Скликання: Сьоме скликання
Сесія: Четверта сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 17.09.2019
Номер документу: 25
Назва документу: Про надання дозволу громадянину України Білогривцеву О. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для отримання документів на право власності на земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту яка знаходиться на території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу громадянину України Білогривцеву О. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для отримання документів на право власності на земельн (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано