Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання земельної комісії

Засідання земельної комісії

22 жовтня 2024 року відбулося засідання постійної комісії Березнегуватської селищної ради з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, охорони природного середовища

18:14 22.10.2024

Рейд «Діти вулиці»

Рейд «Діти вулиці»

      На виконання  наказу начальника  Служби  у справах дітей  Березнегуватської селищної ради  від  18.10.2024 № 57-р  «Про проведення  профілактичного заходу  «Діти вулиці» в селищі Березнегувате Березнегуватської територіальної громади, у вечірній час, 18 жовтня 2024 року рейдовою  групою  у складі  представників  ювенальної превенції Баштанського відділу поліції Служби у справах дітей селищної ради перевірено громадські місця (бари) щодо перебування  в них в нічний час неповнолітніх дітей або дітей в стані алкогольного сп’яніння, проведено роз’яснювальну роботу серед громадян.

09:50 21.10.2024

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

18 жовтня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради. На засіданні були розглянуті та схвалені проєкти рішень селищної ради, які виносяться на сорок шосту позачергову сесію селищної ради. Крім цього розглянуті питання та прийняті відповідні рішення:

15:39 18.10.2024

📌Владислав Дмитрів провів нараду з головами територіальних громад району

📌Владислав Дмитрів провів нараду з головами територіальних громад району

Вчора, 16 жовтня, під керівництвом начальника Баштанської районної військової адміністрації Владислава Дмитріва відбулася нарада з головами територіальних громад району. У засіданні взяли участь перший заступник начальника РВА Наталія Казаріна, заступник начальника РВА Андрій Дяченко, керівники структурних підрозділів адміністрації, представники силових структур, ДСНС.

09:48 17.10.2024

Засідання бюджетної комісії селищної ради

Засідання бюджетної комісії селищної ради

16 жовтня 2024 року відбулося засідання постійної комісії Березнегуватської селищної ради з питань бюджету, фінансів і цін, комунальної власності, підприємницької діяльності, житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування, архітектури, благоустрою та соціально-економічного розвитку

15:43 16.10.2024

Засідання постійної комісії селищної ради

Засідання постійної комісії селищної ради

14 жовтня 2024 року відбулося засідання постійної комісії Березнегуватської селищної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту, депутатської діяльності, етики, законності, соціального захисту населення та засобів масової інформації

16:57 14.10.2024

Шановні ветерани, мешканці громади поважного віку!

Шановні ветерани, мешканці громади поважного віку!

Цього дня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Турбота про людей похилого віку – справа кожного з нас, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними громадянами своєї держави. Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління! У цей святковий день прийміть найщиріші вітання, а також глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття, радості, тепла, любові, душевного спокою, добра і віри в краще майбутнє! Нехай завжди Вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, внуки та правнуки і нехай ніщо не засмучує ваші будні.

11:06 01.10.2024

Шановні захисники та захисниці України!

Шановні захисники та захисниці України!

01 жовтня для України є символічною датою. У цей день ми відзначаємо відразу три свята, які є значними для нашої країни. День захисників та захисниць України, Покрова Пресвятої Богородиці, яка вважалася покровителем українського воїнства в різні часи, та День українського козацтва. Щиро вітаю Вас із цими знаковими для кожного українця святами, коли ми вкотре згадуємо завдяки кому ми сьогодні маємо можливість працювати, навчатися, планувати майбутнє та займатися звичними справами.     Нині Ви своїми героїчними подвигами підтвердили, що є справжніми нащадками відважних козаків, які боронили землю від супостатів. Це свято нескорених, бо незважаючи на всі випробування дух українського народу не вдається зламати жодному ворогу. На Вашій сміливості, відданості та небайдужості тримається надія всього нашого народу на мирне небо. Нехай якнайшвидше ви здобудете Перемогу над ворогом та повернетесь до рідних домівок живими та неушкодженими. Міцного вам здоров’я, добробуту та родинного затишку! Вічна пам’ять тим, хто віддав життя за свободу Батьківщини та низький уклін родинам загиблих Героїв!  Слава Україні!

10:52 01.10.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано