A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання шостої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 30 жовтня 2019 року (питання 61-80)

Дата: 10.12.2019 16:00
Кількість переглядів: 559

з/п

Назва   рішення

Результати

голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Паку О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Дячук Н. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років для обслуговування нежитлової будівлі (кафе-бару), що є її власністю із земель комунальної власності не наданих у власність або користування ( в межах населеного пункту), по вулиці Спортивній, 35 в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про припинення громадянам України права користування земельними ділянками.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Кушніру В., Кушнір О., Кушнір Т., Кушніру А., Кушніру В. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Картави, 11 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Беззубу Є. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва під лісовою захисною смугою із земель комунальної власності за межами населеного пункту не наданих у власність або користування (землі колективної власності) в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Мовчанському В. для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Шемету П. для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Зеленій В. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Миру, 21 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Ярошенко Н. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Шевченка, 42 в селі Червонопілля Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянці України Овсянніковій Л. у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Космонавтів, 4 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянці України Сидоренко Л. у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Миру, 131 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянці України Луценко Ю. у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Клочанській, 54 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки та передачу у власність громадянці України Старієнко Н. земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Полтавській, 33 в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки та передачу у власність громадянці України Хиренко Т. земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Шмідта, 24 в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки та передачу у власність громадянці України Клименко О. земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Кузбменка, 75 в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки та передачу у власність громадянину України Гордієнку Г. земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Севастопольській, 17 в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки та передачу у власність громадянину України Дячуку О. земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Ціолковського, 37 в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальним громадам сіл та селищ Березнегуватського району в особі Березнегуватської районної ради на праві оперативного управління Березнегуватського районного центру фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти Березнегуватської районної ради в комунальну власність для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти Березнегуватській ЗОШ І-ІІ ступенів № 1 із земель житлової та громадської забудови не наданих у власність або користування в смт Березнегувате, вулиця Миру, 24 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Бідніченку О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки та передачу у власність громадянці України Бабай Л.      земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по провулку Кузнечному, 6 в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано