A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання шостої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 30 жовтня 2019 року (питання 1-30)

Дата: 10.12.2019 13:54
Кількість переглядів: 505

з/п

Назва   рішення

Результати

голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про надання попередньої згоди на прийняття закладів, установ, майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Березнегуватського району до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до бюджету Новоукраїнської сільської ради на 2019 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до сільського бюджету Новоочаківської сільської ради на 2019 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до бюджету Федорівської сільської ради на 2019 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення доповнення до рішення селищної ради від 13 грудня  2018 року № 6 «Про основні напрями соціально - економічного розвитку Березнегуватської селищної ради на 2019 рік».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до складу тендерного комітету Березнегуватської селищної ради з організації та проведення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за рахунок коштів Березнегуватського селищного бюджету, затвердженого рішенням селищної ради від 20 серпня 2019 року № 4.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про депутатський запит депутатської групи «Березнегуватщина» щодо проведення інвентаризації нерухомого майна.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін та доповнень до структури та чисельності працівників апарату Березнегуватської селищної ради, затвердженої рішенням селищної ради від 18 липня 2019 року № 7  

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про преміювання селищного голови.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до Березнегуватського селищного бюджету на 2019 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження структури та штатної чисельності працівників апарату та виконавчих органів Березнегуватської селищної ради на 2020 рік..

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про делегування представника Березнегуватської селищної ради для роботи у складі Госпітальної ради Східного госпітального округу Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення фермерського господарства у власність Білій О.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення фермерського господарства у власність Білому В.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення фермерського господарства у власність Білому А.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки та передачу у власність громадянину України Дацюку Д. земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Шевченка, 13 в с. Федорівка в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Скарлат О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Кузьмяку І. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Поповичу С. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Мамедовій І. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Ручці Р. для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Бобзі В. для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Воротняк Ю. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Воротняку О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Папуніцькому Є. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянці України Нестеренко Т. у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Калужській, 5 в селищі Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Авраменко К. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Лесі Українки, 15 в селі Велике Артакове Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Зубкову В. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Перше Травня, 46 в селі Мурахівка Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Коваленко Ю. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоукраїнської сільської ради (Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Попович А. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоукраїнської сільської ради (Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано