Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання восьмої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 22 листопада 2019 року (питання 1-30)

Дата: 11.12.2019 09:26
Кількість переглядів: 537

з/п

Назва   рішення

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

  1.  

Про внесення змін до бюджету Новоукраїнської сільської ради на 2019 рік. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення доповнень до основних напрямів соціально-економічного розвитку Мурахівської сільської ради на 2019-2020 роки, затверджених рішенням сільської ради від 18 грудня 2018 року № 9.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до сільського бюджету Мурахівської сільської ради на 2019 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до сільського бюджету Новоочаківської сільської ради на 2019 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до бюджету Білокриницької сільської ради на 2019 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження селищної Програми підтримки розвитку первинної медико-санітарної допомоги на 2020 – 2021 роки.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Програми розвитку освіти Березнегуватської селищної ради на 2020 – 2022 роки.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення доповнень до Комплексної Програми захисту прав дітей Березнегуватської селищної ради «ДИТИНСТВО» на 2016-2021 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 23 грудня 2015 року № 1.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до селищної Програми «Шкільний автобус» на 2017-2020 роки», затвердженої рішенням селищної ради від 22 грудня 2016 року № 1.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін та доповнень до селищної Комплексної Програми соціального захисту населення «Турбота» на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 26 січня 2017 року № 1.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Березнегуватської селищної ради на 2020-2022 роки.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Програми розвитку дошкільної освіти на території Березнегуватської селищної ради на 2020-2021 роки.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку культури на території Березнегуватської селищної ради на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 26 січня 2017 року № 2.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про основні напрями соціально-економічного розвитку Березнегуватської селищної ради на 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Програми стимулювання створення, фінансової підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних  будинків та впровадження енергозбереження в будинках ОСББ Березнегуватської селищної ради на 2020-2021 роки.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 22 лютого 2019 року № 3 «Про затвердження Програми забезпечення розроблення містобудівної документації генерального плану населеного пункту смт Березнегувате Березнегуватської селищної ради на 2019-2020 роки».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 22 лютого 2019 року № 4 «Про надання дозволу на оновлення та внесення змін до генерального плану, розробку плану зонування території /зонінгу/ смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області»

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження плану діяльності Березнегуватської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про створення відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до Березнегуватського селищного бюджету на 2019 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду АТ «Миколаївобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд, об’єктів передачі електричної та теплової енергії терміном на 49 років із земель комунальної власності не наданих у власність та користування, за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Мурахівська сільська рада, с. Мурахівка, вул. Нова.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Рибальченко Н. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Грицак Б. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Ніжнік П. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Ніжнік Н. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Дармосюк Н.  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Бєлокопитовій Ю на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Жиленку А. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницької сільської ради (Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Петренко Л. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Білокриницької сільської ради (Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Петренку В. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Білокриницької сільської ради (Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано