A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання восьмої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 22 листопада 2019 року (питання 61-79)

Дата: 12.12.2019 09:27
Кількість переглядів: 481

з/п

Назва   рішення

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Хмільник О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Шутурмінському О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Бардишу О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Бардиш А. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (на місцевості) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  громадянину України Білогривцеву О. для ведення сільськогосподарського виробництва в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки та передачу у власність громадянці України Степаненко В. земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці В.Букача, 95 в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки та передачу у власність громадянці України Підгорній О. земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Кузьменка, 122 в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки та передачу у власність громадянці України Зеленій В. земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Миру, 21 в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про припинення громадянці України Луняці В. права користування земельною ділянкою.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянину України Кальмусу О. у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Дружби, 2 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянину України Мачулі О. у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці В. Лободи, 63 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянці України Яковенко І. у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Шевченка, 58 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянину України Власенку С. у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Лермонтова, 14 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Горбань Т. та Котенко О. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Шмідта, 29 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Кулику Р. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Кузьменка, 134 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Мачулі Ю. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Спортивній, 39 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Фурзенко Л. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Пушкіна, 1 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Фурзенко Л. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства по вулиці Пушкіна, 1 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальним громадам сіл та селищ Березнегуватського району в особі Березнегуватської районної ради на праві оперативного управління Березнегуватського районного центру фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти Березнегуватської районної ради в комунальну власність для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти Березнегуватської ЗОШ І-ІІ ступенів № 2 із земель житлової та громадської забудови не наданих у власність або користування в смт Березнегувате, вулиця 1 Травня, 12 в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано