Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання десятої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 23 грудня 2019 року (питання 1-30)

Дата: 24.12.2019 19:29
Кількість переглядів: 553

з/п

Назва   рішення

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про затвердження Положення про юридичний відділ виконавчого органу Березнегуватської селищної ради.   

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Положення про відділ бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення виконавчого органу Березнегуватської селищної  ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Положення про відділ соціально-економічного розвитку, інвестицій, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства та комунальної власності виконавчого органу Березнегуватської селищної  ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Положення про відділ загальної та організаційної роботи  виконавчого органу Березнегуватської селищної ради сьомого скликання.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Положення про відділ земельних відносин виконавчого органу Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про відмову у наданні згоди на передачу із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району в комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради закладу та майна Артаковської загальноосвітньої школи І ступеня.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про план роботи Березнегуватської селищної ради на 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до Березнегуватського селищного бюджету на 2019 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про Березнегуватський селищний бюджет на 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про звіт начальника комунального підприємства «Послуги-2» Лисенка С. про діяльність підприємства та заходи щодо погашення заборгованості.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Воротняк Ю. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 (п’ятнадцять)  років для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (в межах с. Романівка).   

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Ткаченку А. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 (п'ятнадцять)  років для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (в межах с. Романівка).  

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Ткаченку М. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 (п'ятнадцять)  років для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (в межах с. Романівка).  

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Москаленко Д. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Москаленко Т. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Бондар Л. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Бондар Н. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Малеш О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Стрижці В. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу) Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Стрижці І. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу) Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Довгай Л. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу) Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Бараненко М. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу) Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Ярошенко Л. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу) Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадян України Задорожній Л. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу) Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Кравчуку І. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу) Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Сокуренку М. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу) Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Попович В. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу) Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  громадянина України Зубкова В. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в селі Мурахівка вулиця Перше Травня, 46 в межах території Мурахівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  громадянки України Авраменко К. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в селі Велике Артакове вулиця Лесі Українки, 15 в межах території Мурахівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Обушку О. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу) Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано