A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання десятої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 23 грудня 2019 року (питання 121-124)

Дата: 24.12.2019 21:26
Кількість переглядів: 524

з/п

Назва   рішення

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

 

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки та передачу у власність громадянам України Кушніру Володимиру Івановичу, Кушнір Ользі Степанівні, Кушнір Тетяні Володимирівні, Кушніру Андрію Володимировичу, Кушніру Віталію Володимировичу земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Картави, 11 в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

 

  1.  

Про передачу громадянам України Буряку Д. та Буряк В. у спільну часткову власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці  А. Головка, 4 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

 

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальним громадам сіл та селищ Березнегуватського району в особі Березнегуватської районної ради на праві оперативного управління Березнегуватського районного центру фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти Березнегуватської районної ради в комунальну власність для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти Березнегуватському позашкільному навчальному закладу районному Будинку дитячої творчості із земель житлової та громадської забудови не наданих у власність або користування в смт Березнегувате, вулиця 1 Травня, 84в в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

 

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність громадянину України Артюшенку Олександру Дмитровичу для ведення особистого селянського господарства, на якій розташовані нежитлові будівлі, що є його власністю із земель сільськогосподарського призначення ненаданих у власність або користування (за межами населеного пункту, землі колишнього КСП ім. Калініна) в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано