A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання одинадцятої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 27 січня 2020 року (питання 1-30)

Дата: 28.01.2020 14:52
Кількість переглядів: 556

з/п

Питання порядку денного

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про звільнення з посади в.о. старости Новоочаківського старостинського округу  Михайличенко Л.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження передавальних актів.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про прийняття закладів та майна з комунальної власності Білокриницької, Мурахівської, Новоукраїнської, Новоочаківської, Федорівської сільських рад у комунальну власність Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу в оперативне управління та на баланс відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради закладів дошкільної освіти та культури комунальної власності Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу комунального майна Березнегуватської селищної ради  в оперативне управління та на баланс відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про перерахування залишків коштів сільських рад, що приєдналися до Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти у 2020 році.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін та доповнень до структури та штатної чисельності працівників апарату та виконавчих органів Березнегуватської селищної ради на 2020 рік, затвердженої рішенням селищної ради від 30 жовтня 2019 року № 11.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про несення змін та доповнень до рішення селищної ради від 22 листопада 2019 року № 19 «Про створення відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження селищної Програми розвитку вторинної медичної допомоги на 2020-2023 роки.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Положення про відділ архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства та комунальної власності виконавчого органу Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Положення про відділ соціально-економічного розвитку та інвестицій виконавчого органу Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про розпорядження землями комунальної власності колишньої колективної власності колективних сільськогосподарських підприємств, що припинені.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Ткаченку І. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 (двадцять п’ять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Романівка).   

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Копилову В.  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Романівка).  

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Новіковій І.  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять)  років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).  

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Новікову В.  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять)  років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).  

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Новіковій Н.  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять)  років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).  

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Новікову Ю.  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять)  років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).  

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Рибці Я. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Вишенському В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Журавльовій А.  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Колеченку С. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення городництва із земель запасу комунальної власності в межах території Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоукраїнка).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Колеченко В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренд терміном на 7 (сім) років для ведення городництва із земель запасу комунальної власності в межах території Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоукраїнка).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Колеченку Д. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення городництва із земель запасу комунальної власності в межах території Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоукраїнка).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про припинення громадянам України Горбань Т. та Котенко О. права користування земельною ділянкою.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про припинення договору оренди землі укладеного між Березнегуватською районною державною адміністрацією та громадянином України Карповичем Ю.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Дацько О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Боденку С. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Боденко С. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано