A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання одинадцятої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 27 січня 2020 року (питання 31-46)

Дата: 28.01.2020 15:38
Кількість переглядів: 524

з/п

Питання порядку денного

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Котляру М. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства у власність громадянину України Степаненку О.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства у власність громадянину України Соценку О.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства у власність громадянину України Пелиху О.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства у власність громадянину України Бабіну А.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Жипі М. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Армійській, 39 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу фермерському господарству «ЄВГЕНІВСЬКЕ» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки (не витребуваних паїв) для передачі в оренду терміном на 25 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель комунальної власності за межами населеного пункту не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки та передачу у власність громадянці України Андрієвській Н. земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Лозановича, 6 в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки та передачу у власність громадянину України Кулику Р. земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Кузьменка, 134 в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки та передачу у власність громадянці України Радукан Л. земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці В.Букача, 3 в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянці України Магей Н. у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці  Лозановича, 12 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянці України Нікотіній В. у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці  Шмідта, 29 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду АТ «Миколаївобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі  електричної та теплової енергії, із земель комунальної власності не наданих у власність та користування, за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район смт Березнегувате вулиця Полтавська, 51.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін та доповнень до Положення про відділ освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 22.11.2019 року № 19 «Про створення відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 листопада 2019 року № 50 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальним громадам сіл та селищ Березнегуватського району в особі Березнегуватської районної ради на праві оперативного управління Березнегуватського районного центру фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти Березнегуватської районної ради в комунальну власність для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти Новоукраїнської ЗОШ І-ІІІ ступенів із земель житлової та громадської забудови не наданих у власність або користування в селі Новоукраїнка вулиця Миру, 8 в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Журавльовій А.  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано