A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання тринадцятої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 11 березня 2020 року (питання 1-30)

Дата: 11.03.2020 20:01
Кількість переглядів: 544

 

з/п

Питання порядку денного

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про надання згоди на призначення на посаду начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради Хижняк Г.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Чаус Я. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Романівка).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Радіоновій О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Гаранцян А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Гаранцян А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Чиркіну В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину України Радочину Вадиму Сергійовичу у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Муравці Катерині Миколаївні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Гомонець Тетяні Сергіївні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Ламінській А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Фурсовій В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення городництва із земель запасу комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Федорівка).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Бобзі Н. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення городництва із земель запасу комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Федорівка).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Фелонюку М. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Фелонюк І. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Фелонюк О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Фелонюку І. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Фелонюку В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Біленку А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Власовій І. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Власову О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Галюк А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Кузіну М. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення городництва із земель запасу комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоочаків).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Пилюзі А.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Довгай Г. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Кондратенку О.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Сопяніченку О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці України Піскун А.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Баськову В.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в оренду терміном на 49 років громадянину України Татарову О.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Трум Вікторії Юріївні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради  Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано