A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Карантин не завада: у селищі відремонтовано дорогу

Дата: 28.04.2020 16:05
Кількість переглядів: 440

 «Скільки можна«Коли нарешті  поремонтують!» – мабуть, кожен водій так  обурювався, переїждаючи ділянку мосту в селищі. Дороги, їх стан, є мабуть однією із найобговорюваніших тем. І це зрозуміло, адже шляхи - це не тільки зручність, комфорт, але й  безпека для тих, кого ми називаємо учасниками  дорожнього руху.  

Днями в Березнегуватому нарешті здійснено ремонт ділянки дороги. Про це редакція розпитала у Березнегуватського селищного голови С.С. Бойка.

Фото без опису

Фото без опису

Говорячи про ремонт дороги голова громади зазначив:

 - Березнегувате – центр об’єднаної громади, тож кожен його житель мріє про благоустрій та затишок. Як сьогодні приємно пройти по відремонтованих тротуарах, освітлених вулицях. Часи змінюються та пріоритети розвитку громад залишаються. Перелік ключових людських потреб є сталим. Дуже важливо виправдати сподівання виборців, які виявили нам довіру. Значну роботу проводимо по благоустрою в селищі та селах, що входять до складу нашої громади. Звичайно, хотілося б зробити ще більше. Турбує людей і стан доріг комунальної власності. Вирішувати цю проблему вкрай нелегко, бо для їх будівництва та ремонту потрібні значні кошти. Всі ми знаємо, як нелегко було долати водіям переїзд через міст р.Добра (Нагартавський міст), дорогу всю у вибоїнах до районної лікарні. Однак нам вдалося до великих весняних свят зробити мешканцям хоч невеликий подарунок. Сьогодні радують під’їзди і переїзд по мосту, і до лікарні. Зроблено ремонт проїжджої частини вулиць 1-ше Травня, Букача, аж до п’ятиповерхівок. Орієнтовна вартість робіт складає 3493683,00 грн.
Нагадаємо, всі ремонтні роботи контролювалися Службою автомобільних доріг у Миколаївській області.

 Від себе особисто, від депутатського корпусу, від вдячних мешканців селища хочу подякувати народному депутатові України І.П.Негулевському, голові Миколаївської облдержадміністрації О.В.Стадніку начальнику служби автомобільних доріг у Миколаївській області В.В.Невеселому, підрядному підприємству «Миколаївавтодор», в особі директора С.В.Шульгача, всім працівникам, які виконували дрібний поточний ремонт автодороги Р-81 в межах селища, якісно й стислий строк.

За матеріалами районної газети "Народна трибуна"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано