A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Повідомлення Березнегуватської селищної ради про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Дата: 29.04.2020 09:38
Кількість переглядів: 403

Відповідно до статей 9,13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Березнегуватська селищна рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2021 рік на території Березнегуватської селищної ради» та аналізу його регуляторного впливу.

 

Головним розробником проєкту регуляторного акту є виконавчий комітет Березнегуватської селищної ради. Проєкт рішення Березнегуватської селищної ради, аналіз його регуляторного впливу розміщено на на офіційному вебсайті Березнегуватської селищної ради (https://berezneguvatska-gromada.gov.ua/).

 

 

Основною метою прийняття регуляторного акту є встановлення ставок на 2021 рік.

 

Зауваження та пропозиції від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань приймаються в письмовій формі протягом 1 (одного) місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу за адресою: 56203, Соборно-Миколаївська площа, 10 смт Березнегувате або на електронну адресу: berezenslrada@meta.ua

 

 

Березнегуватська селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано