Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання чотирнадцятої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 05 травня 2020 року (питання 31-60)

Дата: 06.05.2020 18:03
Кількість переглядів: 504

з/п

Питання порядку денного

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Журавльовій А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Маринченко В. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки (не витребуваного паю) для передачі в оренду терміном на 20 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель комунальної власності за межами населеного пункту не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Зимі П. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 років для обслуговування господарського двору із земель сільськогосподарського призначення не наданих у власність або користування (за межами населеного пункту, землі колективної власності) в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Маринченко В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 років для обслуговування господарського двору із земель сільськогосподарського призначення не наданих у власність або користування (за межами населеного пункту, землі колективної власності) в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Ярошенко Любові Василівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу) Березнегуватської селищної ради  Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Сокуренку Миколі Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу) Березнегуватської селищної ради  Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Рибальченко Наталі Миколаївні у власнсть для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради  Березнегуватського району Миколаївської області. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Григоращенку П. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Григоращенко Л. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Жовнерик Т. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Нікотіній Н. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 (п'ятнадцять) років для ведення городництва із земель запасу комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Мурахівка).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Фролову В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для ведення городництва із земель запасу комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Мурахівка).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Сібюку В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 (п'ятнадцять) років для ведення городництва із земель запасу комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Велике Артакове).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Заїченку М. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для ведення городництва із земель запасу комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Тернівка).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці України Шиян В.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці України Поправко А.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Середі В.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Татарову О.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Чиркину В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Новоукраїнка).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Миколюк Анастасії Олександрівні для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Столяру Д.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни її цільового призначення із «земель сільськогосподарського призначення» (код КВЦПЗ секція А.01) на «для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій» (код КВЦПЗ секція J.14.01), для подальшої передачі в оренду терміном на 49 років товариству з обмеженою відповідальністю «СОЛАР-ТРАК» в межах території Новоукраїнської сільської ради (Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни її цільового призначення із «земель сільськогосподарського призначення» (код КВЦПЗ секція А.01) на «для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій» (код КВЦПЗ секція J.14.01), для подальшої передачі в оренду терміном на 49 років товариству з обмеженою відповідальністю «АЛЬЯНС ЕНЕРГО» в межах території Новоукраїнської сільської ради (Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «ЖОВТНЕВЕ» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в с.Новоукраїнка, вул. Миру, буд. 1А в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років фермерському господарству «Орбіта» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування по вулиці Набережній, буд. 26-А в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Решетняку В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянці України Кутовій Ользі Павлівні земельної ділянки в оренду терміном на 49 років для обслуговування нежитлового приміщення (складу), що є її власністю, розташованої по вулиці Миру, 101а в смт Березнегувате із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянці України Кутовій Ользі Павлівні земельної ділянки в оренду терміном на 49 років для обслуговування нежитлового приміщення (магазину), що є її власністю, розташованої по вулиці Миру, 104 в смт Березнегувате із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці України Півторак Ірині Сергіївні  для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Петрук Людмилі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано