A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Вітання з днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2020 07:47
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Дорогі юні друзі від усього серця вітаю вас з цим теплим та прекрасним святом. Ви – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності. Дуже хочеться, щоб наші діти, діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими.

Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій.

Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях і Батьківщина та ваші батьки будуть пишатися вами.

Зичу вам, хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

Закликаю усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

З повагою та теплом у серці,
селищний голова
С.Бойко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано