A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання шістнадцятої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 30 червня 2020 року (питання 1-30)

Дата: 01.07.2020 15:40
Кількість переглядів: 454

з/п

Питання порядку денного

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік на території Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 рік на території Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців, які здійснюють господарську діяльність на території Березнегуватської селищної ради на 2021 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про встановлення транспортного податку на території  Березнегуватської селищної ради на 2021 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Березнегуватської селищної ради на 2020-2022 роки.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення доповнень до основних напрямів соціально-економічного розвитку Березнегуватської селищної ради на 2020 рік, затверджених рішенням селищної ради від 22 листопада 2019 року № 14.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення доповнень до Програми по покращенню благоустрою та санітарного стану на 2016-2021 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 05 лютого 2016 року № 1.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до рішення селищної ради від 30 жовтня 2019 року № 10 «Про надання попередньої згоди на передачу закладів, установ, майна із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання згоди та прийняття майна із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради та затвердження актів приймання-передачі майна.                

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про прийняття у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради закладів освіти та культури, зміну засновників, найменувань, затвердження в новій редакції їх Статутів.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про зміну засновника, перейменування та затвердження в новій редакції Статутів закладів дошкільної освіти Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 22 листопада 2019 року № 19 «Про створення відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання попередньої згоди на передачу із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради спортивних майданчиків.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про преміювання селищного голови.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до селищного бюджету Березнегуватської селищної ради на 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Кирюхіній Катерині Яківні для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кабишу Олександру Валентиновичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Кабиш Ніні Олексіївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Кабиш Лілії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження продовження терміну дії договору оренди землі громадянці України Шамовій Н.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці України Комірній А. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Моспанову О. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Блосі Ю. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці України Корнієнко В. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Жмурченку О. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці України Дмитровій М. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Хоничу С. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до рішення селищної ради від 27 січня 2020 року № 15 «Про надання дозволу громадянину України Копилову В. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для ведення городництва із земель запасу комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Романівка).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до рішення селищної ради від 11 березня 2020 року № 2 «Про надання дозволу громадянці України Чаус Я. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Романівка).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Чембурі Л. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано