A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання шістнадцятої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 30 червня 2020 року (питання 91-115)

Дата: 01.07.2020 18:20
Кількість переглядів: 514

з/п

Питання порядку денного

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Довгальову Д.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Баландіну І.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Котку О.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці України Котко А.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки в оренду для випасання худоби громадянину України Маланчуку О.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості)  меж земельної ділянки та передачу у власність громадянці України Широкій Олені Ярославівні земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці 1 Травня, будинок № 50 в смт Березнегувате  в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості)  меж земельної ділянки та передачу у власність громадянці України Масній Людмилі Леон-Миколаївні земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Кузьменка, будинок № 39 в смт Березнегувате  в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості)  меж земельної ділянки та передачу у власність громадянину України Широкому Івану Дмитровичу земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці 1 Травня, будинок № 50-Б в смт Березнегувате  в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці України Жипі Марії Петрівні земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Березнегувате, вул. Армійська, 39 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

100.

Про надання дозволу громадянці України Кучеренко К. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

101.

Про надання дозволу громадянину України Кучеренку Г. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

102.

Про надання дозволу громадянину України Балалайкіну В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Червонопілля Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області. 

Прийнято

Завантажити

103.

Про надання дозволу громадянці України Бриштанюк Д. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

104.

Про надання дозволу громадянці України Прядко М. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

105.

Про надання дозволу громадянці України Спічак О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

106.

Про надання дозволу громадянці України Акімовій Р. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

107.

Про надання дозволу громадянину України Балалайкіну В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

108.

Про надання дозволу громадянину України Хонич Т. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

109.

Про надання дозволу громадянину України Сигиді С. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

110.

Про надання дозволу громадянину України Кучеренку В. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (не витребуваних земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для передачі в оренду терміном на 20 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

111.

Про надання дозволу громадянці України Колісніченко О. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Шевченка, 81 в     смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

112.

Про надання дозволу громадянину України Лісовському В. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Набережній, 79 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

113.

Про надання дозволу громадянину України Терещенко І. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Мєчнікова, 19 в    смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

114.

Про надання дозволу громадянину України Боденку О. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Картави, 36 в       смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

115.

Про надання дозволу громадянину України Барановському В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із земель комунальної власності не наданих у власність або користування по вулиці Херсонській в селі Червонопілля Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано