A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання вісімнадцятої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 12 серпня 2020 року (питання 1-30)

Дата: 12.08.2020 16:50
Кількість переглядів: 523

з/п

Питання порядку денного

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про звіт селищного голови про діяльність виконавчого комітету.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про організацію звітів депутатів Березнегуватської селищної ради сьомого скликання.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про зарахування залишків коштів спеціального фонду.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради робочого проекту «Реконструкція системи газопостачання ДНЗ № 1 «Сонечко» вул. Кузьменка, 136 в смт Березнегувате Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу у постійне користування відділу світи, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради земельної ділянки за адресою: 56203, Миколаївська область, Березнегуватський район, вул. Кузьменка, 136.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про утворення Цільового фонду Березнегуватської селищної ради та затвердження Положення про нього.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Положення про службові відрядження Березнегуватського селищного голови, працівників апарату та виконавчих органів ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про припинення права постійного користування майном комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про створення комісії з передачі об’єктів нерухомого майна – спортивних майданчиків із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району в комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради, розташованих за адресою: 56203, Миколаївська область, Березнегуватський район, смт Березнегувате, вул. Миру, 96.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про зміну засновника сільських виборчих комісій Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення доповнень до селищної Програми по покращенню благоустрою та санітарного стану на 2016-2021 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 05 лютого 2016 року № 1.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення доповнень до селищної Програми «Питна вода» на 2006-2020 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 03 листопада 2005 року № 2.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Порядку використання службових легкових автомобілів Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до селищного бюджету Березнегуватської селищної ради на 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Радіоновій Олені Миколаївні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Должок Валерії Валеріївні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Ламінській Анастасії Юріївні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину України Біленку Андрію Миколайовичу у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці України Фурсовій Валентині Іванівні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с.Федорівка вул. Молодіжна Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України Новікову Віталію Юрійовичу для   городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с. Новоочаків вул. Дружби Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради  Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України Новікову Юрію Вікторовичу для   городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с. Новоочаків вул. Миру та вул. Садовій Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради  Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці України Новіковій Надії Миколаївні для   городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с. Новоочаків вул. Миру та вул. Садовій Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради  Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці України Новіковій Інгріді Нурбалаєвні для   городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с. Новоочаків вул. Миру  Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради  Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину України Новікову Віталію Юрійовичу в оренду для   сінокосіння та випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення не наданих у власність та користування розташованої в межах території Новоочаківської сільської ради (Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради)  Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України Кузіну Миколі Миколайовичу для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с.Новоочаків вул. Миру та вул. Садовій Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради  Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Богушу Д.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Саранчі А.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Рогову А.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Саранчі С.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Хапку С.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано