A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання вісімнадцятої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 12 серпня 2020 року (питання 61-90)

Дата: 12.08.2020 17:50
Кількість переглядів: 450

з/п

Питання порядку денного

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Бітченко Галині Олександрівні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоукраїнського  старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці України Швидкій Н.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Онищуку А.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Непомнящому В. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Леонову М. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Діденко В. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Калужській, 19 в селищі Березнегувате Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Дамчуку С. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Калужській, 21 в селищі Березнегувате Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Головченку І. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Бараненку Миколі Володимировичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради)  Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Довгай Галині Василівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради  Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Григоращенку Петру Григоровичу  для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницької сільської ради (Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Григоращенко Ларисі Миколаївні  для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницької сільської ради (Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Вишенському Вадиму Борисовичу  для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Бойчук Олені Михайлівні  для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницької сільської ради (Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до рішення селищної ради від 11 березня 2020 року № 26 «Про надання дозволу громадянину Сопяніченку О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до рішення селищної ради від 05 травня 2020 року № 32 «Про надання дозволу громадянину України Маринченко В. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (не витребуваного паю) для передачі в оренду терміном на 20 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Чередніченку М. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Скорому М. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Котенку В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Пащенку С. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Сидоренко Л. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України  Старовому В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Козачко Р. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Моспановій А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Шульженко В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Ларіоновій В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Анцибору С. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Скляру Є. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Скалецькій О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Скалецькому О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано