A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання вісімнадцятої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 12 серпня 2020 року (питання 121-148)

Дата: 12.08.2020 18:56
Кількість переглядів: 509

з/п

Питання порядку денного

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

121.

Про надання дозволу сільськогосподарського товариству з обмеженою відповідальністю «КАЛИНІВСЬКЕ» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду терміном на 49 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

122.

Про надання дозволу приватному підприємству «МАРІАНА» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки (не витребуваний пай) для передачі в оренду терміном на 10 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

123.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кургацькому Анатолію Івановичу для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

124.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину України Кургацькому Віталію Івановичу у власність для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   розташованої в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

125.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Івершень Юлії Анатолівні у власність для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   розташованої в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

126.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність  громадянину України Бондарю Володимиру Олексійовичу  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, із земель комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

127.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Турчаку Ігору Едуардовичу для ведення особистого селянського господарства, із земель комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

128.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Немико Маргариті Феліксівні для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

129.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Павук Інні Василівні для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

130.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Дацько Олександрі Костянтинівні для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

131.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Добрянській Тетяні Євгенівні для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

132.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Постриганю Ярославу Васильовичу  для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

133.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Хохлову Івану Володимировичу  для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

134.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Паку Олександру Вікторовичу  для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

135.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Бідніченку Олексію Олександровичу  для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

136.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Лисенку Сергію Сергійовичу  для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

137.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Шутурмінському Олександру Петровичу  для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

138.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Козловському Миколі Сергійовичу  для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

139.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Хохловій Віті Валентинівні  для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

140.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України Алієву Логману Наги для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с. Червонопілля вул. Степовій  Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

141.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України Василенку Віталію Володимировичу для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с. Червонопілля вул. Степовій  Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

142.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці України Василенко Рамілі Наги Кзи для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с. Червонопілля вул. Херсонська  Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

143.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці України Добрянській Тетяні Євгенівні для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с. Червонопілля вул. Шевченка  Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

144.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці України Муравській Ользі Іванівні  для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с. Червонопілля вул. Шевченка  Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

145.

Про передачу громадянину України Полянському Володимиру Володимировичу земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для обслуговування нежитлового приміщення (магазину), що є його власністю, розташованої по вулиці Миру, 112 в смт Березнегувате, із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

146.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Сачуку Олегу Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах смт Березнегувате, вул. Ціолковського, 19 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

147.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельної ділянки у власність громадянці України Муравській Ользі Іванівні для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в селі Червонопілля, вул. Шевченка, буд. 25  Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

148.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі меж земельної ділянки у власність громадянину України Василенку Віталію Володимировичу для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в селі Червонопілля, вул. Шевченка, буд. 25  Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано