Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання двадцятої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 30 вересня 2020 року (питання 1-30)

Дата: 01.10.2020 09:55
Кількість переглядів: 511

з/п

Питання порядку денного

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про надання згоди та прийняття об’єктів нерухомого майна – спортивних майданчиків із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району в комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради розташованих за адресою: 56203, Миколаївська область, Березнегуватський район, смт Березнегувате, вул. Миру, 96 та затвердження актів приймання – передачі майна.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання попередньої згоди на передачу закладів, установ, майна із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін та доповнень до структури та штатної чисельності працівників апарату та виконавчих органів Березнегуватської селищної ради на 2020 рік, затвердженої рішенням селищної ради від 30 жовтня 2019 року № 11.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Положення про сектор із соціальних питань виконавчого органу Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого органу Березнегуватської селищної ради.   

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про преміювання селищного голови.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 листопада 2019 року № 11 «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Березнегуватської селищної ради на 2020-2022 роки».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 листопада 2019 року № 19 «Про створення відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про припинення трудових відносин Березнегуватської селищної ради як органу управління майном з громадянином Лисенком С.Л. щодо перебування його на посаді начальника комунального підприємства «Послуги-2».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про призначення тимчасово виконуючим обов’язки начальника комунального підприємства «Послуги-2» громадянина Лисенка С.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до селищного бюджету Березнегуватської селищної ради на 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Положення про використання коштів бюджету Березнегуватської селищної ради, що у 2020 році будуть спрямовані на виконання доручень виборців за пропозиціями селищного голови  та депутатів селищної ради сьомого скликання.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної   ділянки у власність громадянці України Мамедовій Ірині Артурівні для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кузьмяку Ігору Петровичу для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Подопригорі Валерії Вадимівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Поповичу Сергію Артуровичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Скарлат Олені Петрівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кострубову Юрію Станіславовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України  Сологуб Тамарі Іванівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівської сільської ради (Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Чембурі Ларисі Андріївні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення не наданих у власність або постійне користування комунальної власності  розташованої в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Галюк Аллі Дмитрівні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Галюк Олені Віталіївні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Галюк Зінаїді Миколаївні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Шагаю О.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці України Шагай Т. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці України Калініченко С. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Шелест А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Пересунько М. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Фурсовій В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Катричу А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що розташована  в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано