A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання двадцятої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 30 вересня 2020 року (питання 61-90)

Дата: 01.10.2020 14:01
Кількість переглядів: 463

з/п

Питання порядку денного

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Дозі В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва  із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території села Петропавлівка  Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Дозі В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва  із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території села Петропавлівка  Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Хоничу Ю. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва  із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території села Петропавлівка  Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Хонич К. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва  із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території села Петропавлівка  Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Шестопалько В. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Садовій, 14 в селі Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років громадянину України Заїченку Миколі Володимировичу для ведення городництва із земель  сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради)  Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Тернівка). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у   власність громадянці України Задорожній Людмилі Петрівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради)  Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Жовнерик Тетяні Ігнатівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради)  Березнегуватського району Миколаївської області. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину України Головченку Ігорю Валентиновичу у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення не наданих у власність або постійне користування комунальної власності розташованої в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Журавльовій Анастасії Андріївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницької сільської ради (Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради)  Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці України Бойчук Олені Михайлівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницької сільської ради (Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради)  Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Бойко Тетяні Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницької сільської ради (Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради)  Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Бєлокопитову Дмитру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницької сільської ради (Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради)  Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Штаньку М. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського  старостинського округу Березнегуватської селищної ради  Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Штаньку Д. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівського  старостинського округу Березнегуватської селищної ради  Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Кириченку О.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Федосков Катерині Савелівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Велике Артакове, вул.Центральна, 4 в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до рішення селищної ради від 11 березня 2020 року № 29 «Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Татарову О.»

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Хвану М. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Новоукраїнського старостинського округу Безнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Шутурмінській О. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Шкільній, 22 в селі Новоукраїнка Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Бєлєй Сергію Олеговичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Бєлєй Марині Олександрівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Сабат Юлії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Соколюку Олександру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Сидоренко Лідії Миколаївні, Моспановій Аліні Вікторівні, Козачко Раїсі Іванівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Соколюк Світлані Павлівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Івершню Івану Ігоровичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Пащенку Сергію Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Скляр Олені Андріївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Пащенко Наталії Володимирівні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.   

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано