A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання двадцятої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 30 вересня 2020 року (питання 91-116)

Дата: 01.10.2020 15:34
Кількість переглядів: 430

з/п

Питання порядку денного

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці України Стахорській Л.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці України Тимошенко Л.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Рязанцеву О.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки в оренду для випасання худоби громадянці України Соколюк С.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про припинення громадянці України Михайленко Г. права користування земельною ділянкою.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянці України Михайленко Г. у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Шевченка, 39 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості)  меж земельної ділянки громадянці України Виговській Ларисі Володимирівні для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової та громадської забудови по вулиці Херсонській, будинок № 9 в с.Червонопілля  в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості)  меж земельної ділянки громадянці України Кулаковській Зінаїді Степанівні для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової та громадської забудови по вулиці Шевченка, будинок № 36 в с.Червонопілля  в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення в натурі (на місцевості)  меж земельної ділянки громадянці України Кулаковській Зінаїді Степанівні для ведення особистого селянського господарства із земель житлової та громадської забудови по вулиці Шевченка, будинок № 36 в с.Червонопілля  в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

100.

Про надання дозволу громадянину України Тюріну В. на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці 9 Січня, 15 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

101.

Про надання дозволу громадянину України Шестопальку Ю. на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Шмідта, 27 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

102.

Про надання дозволу громадянину України Михайленку О. на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Шевченка, 73 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

103.

Про надання дозволу громадянці України Параскун О. на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)   меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Миру, 138 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

104.

Про надання дозволу громадянці України Коваль Л. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

105.

Про надання дозволу громадянину України Ющику О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

106.

Про надання дозволу громадянці України Коваль О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

107.

Про надання дозволу громадянину України Ковалю С. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

108.

Про надання дозволу громадянці України Тиндюк В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

109.

Про надання дозволу громадянці України Політікіній В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

110.

Про надання дозволу громадянці України Коваль Л. (члену фермерського господарства «Оксана») на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства в розмірі середньої земельної частки (паю) по Березнегуватській селищній раді із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, які надані на праві постійного користування голові фермерського господарства «Оксана» Ковалю С. в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області. 

Прийнято

Завантажити

111.

Про надання дозволу громадянці України Ведмеденко О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Червонопілля Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області. 

Прийнято

Завантажити

112.

Про надання дозволу громадянину України Алієву Л. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Червонопілля Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області. 

Прийнято

Завантажити

113.

Про погодження надання земельної ділянки в оренду для сінокосіння фермерському господарству «ЄВГЕНІВСЬКЕ».

Не прийнято

Завантажити

114.

Про погодження надання земельної ділянки в оренду для сінокосіння фермерському господарству «Натан-Агро».

Не прийнято

Завантажити

115.

Про припинення дії договору оренди землі укладеного між Березнегуватською селищною радою та громадянином України Козаченком О.

Прийнято

Завантажити

116.

Про передачу громадянину України Одіяку Р. земельної ділянки в оренду терміном на 49 років, для роздрібної торгівлі та комерційних послуг із земель комунальної власності не наданих у власність або користування на якій розташована нежитлова будівля (магазин), що є його власністю за адресою: вулиця Миру, 77а смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано