A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

З Днем вчителя!

Дата: 04.10.2020 12:35
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

Шановні вчителі, вихователі, працівники освітніх установ, ветерани педагогічної праці!

Вітаю вас з чудовим святом - Днем вчителя!

 

 Все життя ми з теплотою і вдячністю згадуємо своїх вчителів - уважних і строгих, які допомагали нам осягати знання і життєву мудрість, причетних до наших перших перемог. Своєю щоденною працею Ви визначаєте долю багатьох поколінь. 

Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Вашу працю неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни! Ви стільки сил вкладаєте в свою справу, що часом забираєте свою цінну увагу у близьких.

Ви завжди перебуваєте в центрі суспільного життя, освоюєте нові програми навчання, сучасні методи роботи, реалізуєте наукові проекти. Своїм талантом і майстерністю запалюєте серця учнів і вихованців. Кожен проведений вами урок - це маленьке життя, завжди цікаве та пізнавальне, яке проходить на одному диханні.

Спасибі Вам за доброту і душевну чуйність, за безпрецедентну відданість обраній справі, за те, що сієте в душах наших дітей зерна мудрості і доброти. Нехай цінує вас керівництво, поважають колеги, розуміють учні і дуже люблять рідні та близькі люди!

Щиро бажаю Вам нових творчих досягнень, впевненості у своїх силах, здоров'я та благополуччя! І нехай посмішки дітей - найголовніша нагорода за ваш благородний труд - супроводжують вас на всьому життєвого шляху!

 

Зі щирою повагою, селищний голова                   Сергій Бойко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано