A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Час обрав нас для праці на благо громади

Дата: 01.10.2020 15:29
Кількість переглядів: 945

Фото без опису

Як ви гадаєте, до кого звертаються люди зі своїми проблемами? До близьких, скажете ви. Так, але ж і до влади йдуть з надією і сподіваннями. Безперечно це і селищна рада. Це можливість громади самій вирішувати місцеві проблеми, допомогти людям, формувати бюджети, розвивати території…

Сьогодні, підбиваючи підсумки своєї роботи за рік кожен з депутатів селищної ради аналізує свою роботу на благо виборців. І слід відзначити, що буваючи на кожній сесії, байдужих серед народних обранців не було.

– Для мене в пріоритеті потреби мешканців моєї громади, керівників установ та закладів, вирішення їх нагальних потреб, - говорить селищний голова Сергій Бойко.

– Звичайно, територіальні громади справа нова, нам доводиться вчитися і вчитися. Звичайно без підтримки депутатів ми б не вирішили безліч проблем наших мешканців…

У засіданні ХХ сесії селищної ради, яка відбулася 30 вересня, взяли участь 17 депутатів, діловоди, виконуючі обов’язки старост, виконавчий комітет, представники громади.

Відкрив і вів її селищний голова Сергій Бойко. Після звучання Державного Гімну України, обирається лічильна комісія, секретаріат, погоджено і порядок денний, на який винесено 118 питань, з яких 102 стосуються землі.

Перед початком розгляду запланованих питань народні обранці ознайомилися із зверненням жителя селища В.Б. Фалілєєва про встановлення Пам’ятного знаку атовцям. Депутати дали на це згоду.

Начальник юридичного відділу селищної ради Наталія Сачук інформувала по цілому ряду питань. Це і про надання згоди та прийняття об’єктів нерухомого майна – спортивних майданчиків із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району в комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради розташованих по вул. Миру, 96 та затвердження актів прийняття – передачі майна, і про надання попередньої згоди на передачу закладів, установ, майна із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Депутати дали згоду на передачу закладів, установ, підприємств та майна із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради. Ця робота буде проводитися поетапно з 1 листопада 2020 року – до 1 січня 2021 року.

До цього часу Березнегуватській районній раді рекомендовано привести у відповідність правовстановлюючі документи, припинити право оперативного управління на майно спільної власності територіальних громад та селищ Березнегуватського району; припинити право постійного користування земельними ділянками спільної власності…

Внесли депутати зміни і доповнення до структури та штатної чисельності працівників апарату та виконавчих органів Березнегуватської селищної ради.

Наталія Сачук доповіла й по питаннях про затвердження Положення про сектор із соціальних питань виконавчого органу селищної ради та Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг», а також про преміювання селищного голови.

Фото без опису

Начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Ганна Хижняк проінформувала про зміни до рішення селищної ради від 22 листопада 2019 року №11 «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на території селищної ради на 2020-2022 роки» та про внесення змін до рішення №19 від 22 листопада 2019 року «Про створення відділу освіти, культури, молоді і спорту».

Головний спеціаліст юридичного відділу селищної ради Тетяна Попович інформувала про припинення трудових відносин селищної ради з начальником КП «Послуги-2» С.Лисенком та про призначення його тимчасово виконуючим обв’язки начальника.

Ірина Слісаренко – начальник фінансового відділу селищної ради доповіла про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік та про затвердження Положення про використання коштів бюджету, що були спрямовані на виконання доручень виборців за пропозиціями селищного голови та депутатів селищної ради сьомого скликання.

По земельних питаннях інформували спеціалісти другої категорії відділу земельних відносин селищної ради Т. Гомонець, Н. Гайдай, І. Вовк, головний спеціаліст відділу земельних відносин Н. Тарабріна.

 

Валентина СОМ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано