A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання двадцять першої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 23 жовтня 2020 року (питання 1-30)

Дата: 23.10.2020 16:20
Кількість переглядів: 487

з/п

Питання порядку денного

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про внесення доповнень до Програми патріотичного виховання населення на території Березнегуватської селищної ради на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 13 грудня 2018 року № 1.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про створення комунальної установи Центр надання соціальних послуг Березнегуватської селищної ради та затвердження Положення.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про створення комісій по передачі закладів, установ та майна із спільної власності територіальних громад сіл      та селищ Березнегуватського району у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу в оперативне управління комунальному підприємству «Послуги-2» майна комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін та доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Березнегуватської селищної ради на 2020-2022 роки, затвердженого рішення селищної ради від 30 червня 2020 року № 5.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Програми розвитку земельних відносин Березнегуватської селищної ради на 2020-2022 роки.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Сердюку А.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Ручковській А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території села Романівка Федорівського  старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Лянній А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території села Романівка Федорівського  старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Чигрин Н. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території села Романівка Федорівського  старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Буйневич О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території села Романівка Федорівського  старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Буякіній Т. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 (двадцять п’ять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території села Федорівка Федорівського  старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Кудаковій А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території села Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Ткаленку О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території села Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Мушаровській Л. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території села Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Мушаровській Л. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території села Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Романчуку А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території села Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Саліцькому О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території села Петропавлівка   Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Плетеному М. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Білокриницького старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці України Рибці Яніні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради)  Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Бєлокопитовій Юлії Юріївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Мурахівської сільської ради (Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради)  Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Діденко Вірі Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Березнегувате, вул. Калужська, 19 в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Дамчуку Сергію Дмитровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Березнегувате, вул. Калужська, 21 в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Джам Г. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вулиці 8 Березня, 20 в селі Мурахівка Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці України Свиридовій Н.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу Березнегуватській селищній раді на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності в межах території території Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Тицькому Сергію Івановичу  для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Величко Діані Геннадіївні для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності   не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Величку Юрію Геннадійовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності  не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам України Лук’яненку Миколі Вікторовичу, Лук’яненку Валентину Вікторовичу, Авербух Наталі Вікторівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано