A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання двадцять першої сесії Березнегуватської селищної ради сьомого скликання 23 жовтня 2020 року (питання 31-53)

Дата: 23.10.2020 18:15
Кількість переглядів: 483

з/п

Питання порядку денного

Результати

 голосування

Результати

відкритого

поіменного

голосування

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 (двадцять п’ять) років  громадянину України Редчиць Максиму Валерійовичу  для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Маломихайлівське).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Карабуті М.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Редчиць М.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину України Васюхіну В.

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Мурій А. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Спортивній, 28 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про припинення права постійного користування земельними ділянками в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Балалайкіній Р. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Попович А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Жипі Н. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Діденко А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Смірновій Н. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Смірновій А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Смірнову В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Леоненку М. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Юрченко А. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для  ведення особистого селянського господарства за рахунок земель  сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Юрченку А. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) для  ведення особистого селянського господарства за рахунок земель  сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту в межах території Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області. 

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про погодження надання земельної ділянки в оренду для випасання худоби громадянину України Кісєльову С.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що надається в довгострокову оренду терміном на 20 років гр. Кучеренку  Віктору Геннадійовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (не витребувані частки (паї) в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що надається в довгострокову оренду терміном на 20 років гр. Кучеренку  Віктору Геннадійовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (не витребувані частки (паї) в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. України Сачук Наталії Павлівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. України Сачуку Олегу Володимировичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу фермерському господарству «Дружба» в особі голови Голімаза В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 7 років під проєктними полезахисними лісосмугами та під проєктними польовими дорогами розташованими в масиві земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу приватному підприємству «Машинно-технологічна станція «Агропартнер» в особі директора Постернака Ю. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 7 років під проєктною польовою дорогою та під проєктною полезахисною смугою   розташованою в масиві земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано