A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Працювали злагоджено, оперативно

Дата: 30.10.2020 13:50
Кількість переглядів: 1178

Фото без опису

23 жовтня 2020 року відбулася ХХІ сесія селищної ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено 52 питання, з яких 46 що стосуються землі. Сесію відкрила і вела секретар селищної ради Наталя Анатоліївна Авраменко. Після звучання Державного Гімну України, народні обранці обирають склад лічильної комісії та секретаріат, затверджують порядок денний.

Всі винесені на сесію питання, попередньо розглядалися на засіданнях комісій, тож працювали оперативно.

По першому питанню заслухали заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталія Галюка про внесення доповнень до Програми патріотичного виховання населення на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 13 грудня 2018 року №1. Йшлося про забезпечення проведення медичних оглядів та досліджень ІФА-тесту громадян, зареєстрованих на території Березнегуватської селищної ради, що підлягають призову на строкову військову службу.

Фото без опису

Начальник юридичного відділу селищної ради Наталія Сачук доповідала по кількох питаннях. Зокрема про створення комунальної установи Центр надання соціальних послуг та затвердження Положення; про створення комісій по передачі закладів, установ та майна із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради; про передачу в оперативне управління комунальному підприємству «Послуги-2» майна комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Начальник відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій селищної ради Наталія Круц ознайомила із змінами та доповненнями до Плану соціально-економічного розвитку Березнегуватської селищної ради на 2020-2022 роки, затвердженого рішенням селищної ради від 30 червня 2020 року №5.

Депутати затвердили Програму розвитку земельних відносин Березнегуватської селищної ради на 2020-2022 роки, про яку інформувала головний спеціаліст відділу земельних відносин Галина Бриштанюк.

По всіх земельних питаннях прийнято відповідні рішення.

 

За матеріалами районної газети

«НАРОДНА ТРИБУНА»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано