A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Про декларування

Дата: 06.11.2020 10:32
Кількість переглядів: 387

Шановні депутати 

Березнегуватської селищної ради сьомого скликання!

 

Березнегуватська селищна рада повідомляє, що відповідно до пункту 2 статті 4 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» повноваження депутата місцевої ради починаються з дня відкриття першої сесії відповідної ради з моменту офіційного оголошення підсумків виборів відповідною територіальною виборчою комісією і  закінчуються в день відкриття першої сесії цієї ради нового скликання. Відповідно, з цього моменту припиняються повноваження депутата Березнегуватської селищної ради сьомого скликання.

         Враховуючи статтю 45 Закону України «Про запобігання корупції» та у зв’язку з припиненням діяльності, повязаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування Вам, як депутату Березнегуватської селищної ради сьомого скликання необхідно заповнити електронну декларацію на офіційному вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції (https://nazk.gov.ua).

         Електронна декларація суб'єкта декларування, який припиняє відповідну діяльність, пов'язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, яка подається відповідно до абзацу першого частини другої статті 45 Закону не пізніше двадцяти робочих днів з дня припинення діяльності, повязаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування. Суб'єкт декларування подає декларацію за період, який не був охоплений раніше поданими деклараціями та містить інформацію станом на останній день такого періоду. Під раніше поданими деклараціями розуміються як декларації, що були подані до Реєстру відповідно до Закону, так і декларації, що були подані відповідно до Закону України "Про запобігання корупції".

 Ви персонально несете відповідальність за неподання чи невчасне подання е-декларації відповідно до Закону України  «Про запобігання корупції», Кримінального кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано