A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Баштанське відділення УВД Фонду соціального страхування України в Миколаївській області рекомендує роботодавцям подавати заяви на оплату лікарняних дистанційно

Дата: 20.11.2020 09:30
Кількість переглядів: 359

З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та вжиття заходів щодо упередження розповсюдження COVID-19 Баштанське відділення УВД Фонду соціального страхування України в Миколаївській області  звертається до страхувальників (роботодавців) з проханням та рекомендує на час карантину надавати перевагу дистанційній формі подачі документів до Фонду.

Страхувальники (роботодавці) мають можливість подавати заяви-розрахунки і повідомлення про виплату коштів застрахованим особам в електронному вигляді. Для цього потрібно:

  • укласти відповідний договір із відділенням робочого органу виконавчої дирекції ФССУ;
  • подавати документи до Фонду із застосуванням електронного підпису/печатки. Клієнтське спеціалізоване програмне забезпечення для створення та подання електронних документів роботодавець обирає самостійно.

Подання електронних документів надає страхувальнику право не подавати їх на паперових носіях.

Підтвердженням того, що заява-розрахунок чи повідомлення про виплату прийняті  (неприйняті) є відправлена страхувальнику квитанція про приймання (неприймання) Фондом електронного документа (квитанція № 3).

В умовах карантину, запровадження посилених протиепідемічних заходів та значного поширення гострої респіраторної хвороби СОVID-19,подання електронних документів є вимогою часу, що дозволить зберегти персонал у безпеці.

За інформацією звертатись у відділення в телефонному режимі: 9-23-46

або на електронну адресу - brzt.mk@fssu.gov.ua


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано