A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Незважаючи ні на що, життя йде вперед

Дата: 05.11.2020 16:39
Кількість переглядів: 1691

Це довели депутати селищної ради сьомого скликання, зібравшись на XXII позачергову сесію. Хоча вибори відбулися, вони, відчуваю­чи свою відповідальність перед громадою, не за­лишились байдужими до людей. Перед початком засідання всі питання, які планувалося винести на розгляд народних обран­ців, розглянули на спіль­ному засіданні комісій, яке вела депутат Ірина Богуш.

Фото без опису

Начальник юридичного відділу селищної ради На­талія Сачук проінформува­ла «Про внесення змін до рішення селищної ради від 30 вересня 2020 року №32 «Про надання попередньої згоди на передачу закладів, установ, підприємств та майна із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району до комунальної власності територіальної громади   Березнегуватської селищної ради».

За весь перелік у цьому питанні депутати проголо­сували одноголосно, крім КНП «Березнегуватська цен­тральна районна лікарня» - підприємству треба доофор­мити для цього відповідні документи.

Далі юрист зупинилася на питанні «Про прийнят­тя у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради  закладів,  установ та підприємств, зміну засно­вника, найменувань, затвер­дження в новій редакції їх Статутів та Положень».

Розглянули депутати і питання «Про прийняття майна із спільної власності територіальних громад сіл та селищ району у комуналь­ну власність територіальної громади та затвердження актів приймання – передачі майна».

Начальник відділу бух­галтерського обліку, звітнос­ті та господарського забез­печення, головний бухгалтер селищної ради Тетяна Зарецька проінформувала про зарахування залишків коштів спеціального фонду.

Фото без опису

Депутати затвердили се­лищну Програму підтримки Трудового архіву на 2020-2023 роки. Доповідав по цьому питанню заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих ор­ганів ради Віталій Галюк. Фінансування заходів Про­грами здійснюватиметься за рахунок коштів місцевих бюджетів із залученням інших джерел фінансування, не заборонених законодав­ством. Видатки на виконан­ня заходів щороку передба­чатимуться при формуванні показників місцевого бю­джету, виходячи з реальних можливостей. З метою сис­темного аналізу реалізації Програми проводитиметься щорічний моніторинг вико­нання передбачених заходів.

Внесли зміни та доповне­ння до рішення селищної ради від 22 листопада 2019 року №19 «Про створення відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради», про які інформувала началь­ник відділу освіти, культу­ри, молоді та спорту Ганна Хижняк та про зарахування залишків до спеціального фонду.

Начальник фінансового відділу селищної ради Іри­на Слісаренко доповіла про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік, про утворення фінансового відділу та за­твердження Положення про фінансовий відділ селищної ради. У Положенні вка­зано завдання та функції фінансового відділу, права фінансового органу, керів­ництво та фінансово-гос­подарська діяльність.

Ірина Слісаренко кон­кретно зупинилася на роз­поділі субвенції з обласного бюджету місцевим бюдже­там для здійснення заходів щодо соціально-економіч­ного розвитку територіаль­них громад Миколаївської області у 2020 році ( в роз­різі головних розпорядни­ків коштів селищного бюджету та заходів).

Фото без опису

Всі питання, а їх було дев’ять, депутати винесли на розгляд сесії. Відкрив і вів її голова селищної ради Сергій Бойко. Після зву­чання Державного Гімну України обирається лічиль­на комісія та секретаріат. Затверджується порядок денний. Так як усі питання досконало розглянуті на спільному засіданні постійних комі­сій, депутати оперативно, одноголосно проголосува­ли за кожне питання.

Валентина Сом


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано