A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання четвертої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 22 січня 2021 року (питання 61-91)

Дата: 22.01.2021 20:19
Кількість переглядів: 443

 

№ з/п

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Політікіній Олені Василівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до рішення селищної ради від 30 вересня 2020 року № 56 «Про надання дозволу громадянці України Мішкой О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до рішення селищної ради від 30 вересня 2020 року № 59 «Про надання дозволу громадянці України Шестопалько В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Новоочаків Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Бриштанюк Дар?ї Віталіївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України Котенку Володимиру Вікторовичу  для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Артюшенко Андрію Васильовичу  для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Шульженко Валентині Григорівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Раку Євгенію Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Барбул Ларисі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Зимі Владиславу Володимировичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Зимі Володимиру Івановичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України Василенку Віталію Володимировичу для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с.Червонопілля вул..Степовій Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Худині Геннадію Григоровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд із земель житлової та громадської забудови комунальної власності не наданих у власність або користування по вулиці Зеленій в смт Березнегувате в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Хоменку Віктору Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель  і споруд по вулиці Пушкіна, 20 в смт Березнегувате  Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Шевченко Василю Васильовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель  і споруд по вулиці 9 Січня, 21 в смт Березнегувате  Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Петришин Любові Максимівні  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель  і споруд по вулиці Медовій,3 в смт Березнегувате  Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Гордієнко Вірі Федорівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель  і споруд по вулиці Пушкіна, 13 в смт Березнегувате  Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Гурмазі Катерині Миколаївні  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель  і споруд по вулиці Шевченка,63 в смт Березнегувате  Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Тюріній Любові Миколаївні  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель  і споруд по вулиці Мечнікова,36 в смт Березнегувате  Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Зайцеву Володимиру на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Урожайній,21 в селі Маломихайлівське Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Соборову Віталію Руслановичу  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області    ( за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Овчинник Наталі Валентинівні на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Жучковій Наталії Юріївні на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Вишенській Дар?ї Валеріївні  на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянину України Ляшуку Тимуру у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Полтавській,23 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянину України Лісянському Олександру Михайловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Березнегувате, вул. Ціолковського,35 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянам України Мітрохіну Євгену Михайловичу та Мітрохіній Ілоні Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Березнегувате, вул. Лазурна,18 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 0.5398 га, передбаченої до надання в оренду ТОВ «КВОРУМ» для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу (автозаправна станція) із земель комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу фермерському господарству «Нектар» в особі Гита Сергія Анатолійовича земельної ділянки в оренду, терміном на 10 (десять) років, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (не витребувана частка (пай)) в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу фермерському господарству «НЕКТАР» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки (не витребуваний пай) для передачі в оренду терміном на 10 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянину України Бобку Віктору Андрійовичу земельної ділянки в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (не витребувана частка (пай)) в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області

Прийнято

Завантажити

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано