A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати перевірки дотримання санітарного законодавства щодо організації протиепідемічних заходів з профілактики поширення коронавірусної хвороби

Дата: 02.02.2021 14:49
Кількість переглядів: 399

Снігурівське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на території Березнегуватського району, в межах своїх повноважень, щоденно здійснює перевірку закладів торгівлі, громадського  харчування, закладів освіти  щодо дотримання протиепідемічних заходів з профілактики поширення  корона вірусної хвороби  згідно Постанов Головного державного санітарного лікаря України,  Постанови КМУ від 29.04.2020 №313 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11.04.2020 №211».

З 22.01.2021р. по 29.01.2021р. було проведено санітарно-епідеміологічний  нагляд закладів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами - 14, закладів освіти - 1. Порушення  протиепідемічних заходів були виявлені у  2 закладах торгівлі продовольчими  та непродовольчими товарами.

За результатами перевірок на керівників (ФОП) були складено   протоколів про адміністративне правопорушення - 2.  Основні види порушень: не проводиться температурний скринінг працюючим закладів перед початком роботи; не організований централізований збір використаних ЗІЗ, паперових серветок в окремі контейнери (урни) з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами з подальшою утилізацією;працівники торгівлі   видають замовлення та здійснюють розрахунок  не одягнені в  одноразові рукавички(ЗІЗ) та після обслуговування не обробляють руки спиртовмісними антисептиками.

Для протидії поширення коронавірусної хвороби COVID-19, всіх громадян закликаємо дотримуватись профілактичних заходів.

Адже  попередити  виникнення захворювання це головна задача на даний час для кожного із нас. Безвідповідальне  ставлення громадян  до свого здоров’я  призводить до негативних наслідків: захворюваність на  корона вірусну хворобу, що в подальшому призводить до   ускладнень, а в тяжких випадках – смерть.

 

Бережіть своє здоров’я, здоров’я близьких та людей які вас оточують.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано