Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Четверта сесія селищної ради восьмого скликання: звернення щодо недопущення підняття тарифів, закріплення депутатів в межах виборчих округів та багато іншого

Дата: 28.01.2021 17:24
Кількість переглядів: 1890

Фото без опису

 У День Соборності України, 22 січня, депутати Березнегуватської селищної ради восьмого скликання зібралися на четверту сесію. Відкрив і вів засідання селищний голова Сергій         Бойко, передусім привітавши присутніх з визначним державним святом.

Фото без опису

 Загалом, на порядку денному чергової сесії було 92 питання. Спочатку про визнання повноважень депутата інформувала голова селищної територіальної виборчої комісії Оксана Чайка, яка і вручила посвідчення депутата Л. Бойковій.

 Наступне питання, по якому доповідав селищний голова, стосувалося внесення   змін  до   складу постійних комісій Березнегуватської        селищної ради восьмого скликання, тобто, Алхімова Анатолія Володимировича, в зв'язку з достроковим припиненням повноважень виключено зі складу постійної комісії селищної ради з питань бюджету, фінансів і цін, комунальної власності, підприємницької діяльності, житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування, архітектури, благоустрою та соціально-економічного розвитку, натомість, Бойкову Людмилу Петрівну включити до складу вищеназваної постійної комісії селищної ради.  

 Про внесення змін до Положення про фінансовий відділ Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 30 жовтня 2020 року № 9 доповіла начальник фінансового відділу селищної ради Ірина Слісаренко.

 Одноголосно підтримали народні обранці й звернення депутатів Березнегуватської селищної ради восьмого скликання до Президента України, Прем'єр-міністра України, Голови Верховної Ради України, народного депутата України Негулевського Ігора щодо недопущення підняття цін/тарифів на електроенергію та природний газ для населення.

Фото без опису Серед питань, які розглянули, і про закріплення депутатів за відповідними територіями в межах виборчих округів.

По цілому ряду питань на цьому ж засіданні інформувала головний спеціаліст відділу земельних ресурсів селищної ради Наталія Тарабріна.

Загалом, всі питання, винесені на розгляд, розглянуті і по кожному прийнято відповідне рішення.

 

За матеріалами районної газети "Народна трибуна"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано