A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання шостої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 19 лютого 2021 року (питання 1-30)

Дата: 19.02.2021 18:43
Кількість переглядів: 484

№ з/п

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

  1.  

Про продовження трудових відносин з тимчасово виконуючим обов’язки головного лікаря (директора) комунального некомерційного підприємства «Березнегуватська центральна районна лікарня» Березнегуватської селищної ради Самойловою Вікторією.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про зміну назви посади директора (головного лікаря) комунального некомерційного підприємства «Березнегуватський центр первинної медико-санітарної допомоги» Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до Положення про Трудовий архів  Березнегуватської селищної ради, затвердженого  рішенням селищної ради від 17 грудня 2020 року № 22, та затвердження його в новій редакції.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до селищної Програми розвитку автомобільних доріг на території Березнегуватської селищної ради на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 13 грудня 2018 року № 5.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які резервуються для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціонів.

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які резервуються для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціонів.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про розгляд  депутатського запиту депутата селищної ради восьмого скликання  Доценко Вікторії щодо припинення роботи дошкільного навчального закладу «Сонечко».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про припинення громадянину України Авраму Степану Михайловичу права користування земельною ділянкою в межах села Сергіївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину України Авраму Степану Михайловичу у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності яка перебуває в оренді громадянина Аврам Степана Михайловича розташованої в межах території Сергіївської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Самойленко Тетяні Павлівні у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності яка перебуває в оренді громадянина Аврам Степана Михайловича розташованої в межах території Сергіївської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Мироненку Віталію Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Сергіївської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Козаку Олександру Степановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (не витребуваного паю) для передачі в оренду терміном на 7 (сім) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування в межах села Сергіївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Голімазу Роману Васильовичу для індивідуального садівництва (А.01.05) за адресою : Миколаївська область, Березнегуватський район, Калузька сільська рада с.Калуга вул..Шкільна (в межах населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Голімазу Дмитру  Васильовичу для індивідуального садівництва (А01.05) за адресою : Миколаївська область, Березнегуватський район, Калузька сільська рада с.Калуга вул..Шкільна (в межах населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Голімаз Любові Євгенівні для індивідуального садівництва (А.01.05) за адресою : Миколаївська область, Березнегуватський район, Калузька сільська рада с.Калуга вул..Шкільна (в межах населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Голімаз Ангеліні Вікторівні для індивідуального садівництва за адресою : Миколаївська область, Березнегуватський район, Калузька сільська рада с.Калуга вул..Шкільна (в межах населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі ( на місцевості) громадянці України Муравці Світлані Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Калуга, вул.Нова,27 в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність громадянці України Муравці Світлані Миколаївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Бондару Володимиру Борисовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Калуга, вул.Нова,3 в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Бондару Анатолію Леонідовичу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Шкільній,38  в с.Калуга  Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянці України Сеньковець Світлані Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Пришиб, вул..Шевченка,1 в межах території Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Зайцю Олександру Петровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 років для сінокосіння із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Семенівка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Гридасовій Олені Вікторівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Завгороднього,5 в селі Висунськ, Березнегуватської селищної ради, Березнегуватського району, Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянці України Жабіцькій Юлії Олександрівні у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Широкій,25 в с.Висунськ, Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району , Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Галецькій Яніні Станіславівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності е наданих у власність або користування в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Смірновій Наталії Олексіївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Батьковцю Євгену Миколайовичу, Батьковець Світлані Сергіївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Семілєту Віктору Іллічу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Котко Аллі Яківні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Дяченку Дмитру Олександровичу, Дяченко Олегу Олександровичу, Дяченку Руслану Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для отримання документів на право власності на земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано