A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

На шостій позачерговій сесії селищної ради вирували пристрасті – ніхто не хотів залишатися байдужим до вирішення нагальних проблем

Дата: 25.02.2021 16:24
Кількість переглядів: 2959

 

Фото без описуЗасідання шостої позачергової сесії селищної ради восьмого скликання відбулося 19 лютого 2010 року під головуванням секретаря селищної ради Світлани Юрченко. На позачергову сесію були запрошені депутати, виконавчий апарат, старости сіл, ЗМІ. Після відкриття сесії та звучання Державного Гімну України обрано секретаріат, лічильну комісію та затверджено регламент роботи.

Перед розглядом питань депутати заслухали заяву від фракції політичної партії «Ліва опозиція», з якою виступив депутат Микола Скорий.

По першому питанню доповіла начальник юридичного відділу селищної ради Наталя Сачук. Мова йшла про продовження трудових відносин з тимчасово виконуючим обов’язки головного лікаря (директора) комунального некомерційного підприємства «Березнегуватська центральна районна лікарня» Березнегуватської селищної ради Вікторією Самойловою.

Депутати проголосували за продовження трудових відносин на період проведення конкурсу на дану посаду, але не більше, як на три місяці, шляхом продовження дії трудової угоди від 27 листопада 2020 року. Селищному голові доручили укласти додаткову угоду №1 до трудової угоди від 27листопада 2020 року, укладеної з Вікторією Самойловою, як з тимчасово виконуючим обов’язки головного лікаря (директора) комунального некомерційного підприємства «Березнегуватська центральна районна лікарня» Березнегуватської селищної ради про продовження трудових відносин з 21 лютого 2021 року на період проведення конкурсу на дану посаду, але не більше, як на три місяці.

 Депутат Марина Поліщук, голова простійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту, депутатської діяльності, етики, законності, соціального захисту населення та засобів масової інформації запропонувала внести зміни до цього рішення, врахувавши зауваження, висловлені членами комісії у рекомендаціях.

Фото без опису Зупинилась Наталя Сачук і на питанні про зміну назви посади головного лікаря (директора) комунального некомерційного підприємства «Березнегуватський центр первинної медико-санітарної допомоги» Березнегуватської селищної ради.

У зв’язку з цим буде внесено змін  до Статуту та інших юридичних документів, а також до контракту від 16 серпня 2018 року шляхом укладання додаткової угоди з Олегом Вавіліним. Його ж зобов’язано внести запис до особових документів та документів КНП «Березнегуватський ЦПМСД щодо зміни назви посади.

Внесено зміни до положення про  Трудовий архів Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 17 грудня 2020 року №22 та затвердження його в новій редакції. З ними присутніх ознайомила начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення, головний бухгалтер Тетяна Зарецька.

 Учасники засідання обговорили й питання про внесення змін до селищної Програми розвитку автомобільних робіт на території Березнегуватської селищної ради на 2019-2021 роки, затвердженох рішенням від 13 грудня 2018 року №5. З цього приводу до доповідача – заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталія Галюка виникли питання, де буде проводитися ремонт і за які кошти? Роботи, при підготовці відповідних документів, будуть проводитися по вулиці Кузьменка за кошти державного бюджету.

Бурхливо обговорили депутати питання затвердження переліку інвестиційно-привабливих земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які резервуються для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціонів, по якому доповідав начальник відділу земельних відносин селищної ради Сергій Беззуб.

Мета цього рішення – забезпечення ефективного використання земельного фонду громади, залучення додаткових коштів до бюджету та реалізації Програми розвитку земельних відносин Березнегуватської селищної ради площею 575, 418 га.

Багато зусиль до виявлення цих земель доклали члени постійної комісії з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, охорони природного середовища, яку очолює Вікторія Доценко, вона й переконала більшість депутатів про важливість такого рішення.

 На минулій сесії обговорювався запит депутата Вікторії Доценко про негаразди в ДНЗ «Сонечко». Тоді ж було й створено комісію для виявлення дійсного стану справ у цьому дошкільному навчальному закладі, яку очолив Сергій Масюткін.

Тепер він звітував про виконання цього доручення. Виявлено багато причин розмороження 32 батарей, але найголовнішим було питання газопостачання. Сьогодні вже завершуються роботи по ліквідації цієї проблеми, однак треба. щоб усе було зроблено під наглядом спеціалістів, а також направити претензії тим, хто виконував ці роботи не дуже добросовісно. Давав пояснення і представник газового господарства Роман Ніжніченко.

Депутат Микола Скорий запропонував свою допомогу у ремонті розмерзлих батарей, які ще пригодяться дитячому садочку.

 Приступили й до розгляду земельних питань, яких було 32. По усіх розглянутих питаннях прийнято відповідні рішення.

Не залишилися байдужими до розгляду питань порядку денного Сергій Бєлокопитов, Володимир Доценко, Тетяна Мальчикова, Василь Постригань, Олег Зубко, старости Сергій Кривошей, Анатолій Козлятін, слушні поради були і від Марини Поліщук, яка набула неабиякого досвіду, працюючи в органах місцевого самоврядування. Всіх перелічувати не буду, бо всі прагнули якнайліпше вирішити поставлені питання.

Валентина СОМ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано