A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання сьомої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 02 березня 2021 року (питання 1-30)

Дата: 03.03.2021 11:39
Кількість переглядів: 462

№ з/п

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

  1.  

Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету Березнегуватської селищної ради та резервного фонду непередбачених видатків за 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження звіту про виконання Висунського сільського бюджету та резервного фонду непередбачених видатків за 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження звіту про виконання Лепетиського сільського бюджету за 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження звіту про виконання бюджету Нововолодимирівської сільської ради за 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження звіту про виконання бюджету Новосевастопольської сільської ради за 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження звіту про виконання бюджету Сергіївської сільської ради за 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження звіту про виконання Маліївського сільського бюджету за 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження звіту про виконання Озерівського сільського бюджету за 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження звіту про виконання Калузького сільського бюджету за 2020 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про прийняття у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради майна Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області та затвердження актів приймання-передачі майна.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про прийняття в комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради закладів освіти, зміну засновника, найменувань, затвердження в новій редакції їх Статутів.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади на 2021 рік.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про преміювання селищного голови.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до структури та штатної чисельності працівників апарату та виконавчих органів Березнегуватської селищної ради на 2021 рік, затвердженої рішенням селищної ради від 23 грудня 2020 року № 20.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про звернення до голови Держгеокадастру, Народного депутата України Ігора Негулевського.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Положення про сектор з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи виконавчого органу Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Положення про порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до Плану діяльності Березнегуватської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік, затвердженого рішенням селищної ради від 09 грудня 2020 року № 10.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу в оперативне управління відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради майна комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до Порядку відшкодування витрат на надання пільг з послуг зв’язку, компенсаційних виплат за пільговий проїзд залізничним транспортом окремих категорій громадян на території Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 23 грудня 2020 року № 6.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін та доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 30 червня 2020 року № 5.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про створення комісії з визначення спортсменів – переможців, тренерів з олімпійських та не олімпійських видів спорту для призначення виплати грошових винагород та затвердження її складу.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про припинення громадянці України Ярченко Тетяні Семенівні права користування земельною ділянкою в межах Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, що надана в оренду терміном на 20 років громадянці Ярченко Тетяні Семенівні для сінокосіння і випасання худоби в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області ( за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до рішення Висунської сільської ради від 26 листопада 2020 року № 27 « Про надання в оренду ПСП «Агровіта» земельну ділянку сільськогосподарського призначення (обслуговування господарчих приміщень), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянці України Казакуці Людмилі Тихонівні для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с. Червоний Став вул. Набережна Маліївської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянину України Тиршоляну Руслану Георгійовичу для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с. Червоний Став вул. Набережна Маліївської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Ковальову Борису Петровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Червоний Став Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Качурі Олександру Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Червоний Став Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Каверіну Юрію Вікторовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано