A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання сьомої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 02 березня 2021 року (питання 91-95)

Дата: 03.03.2021 16:02
Кількість переглядів: 443

№ з/п

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

  1.  

Про внесення змін до рішення селищної ради від 05 травня 2020 року № 126 «Про надання дозволу громадянину України Джиготі О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Калачеве Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу фермерському господарству «Дружба» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 7 (сім) років під проектними полезахисними лісосмугами та під проектними польовими дорогами розташованими в масиві земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Семілєту Віктору Іллічу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання згоди на безоплатну передачу індивідуально визначеного майна із Баштанської районної державної адміністрації у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про створення тимчасової комісії по обстеженню будівлі (адмінбудівлі) за адресою пл. Соборно-Миколаївська, 1 по факту розмороження системи опалення.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано