A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Шановні мешканці селищної ради!

Дата: 12.03.2021 14:27
Кількість переглядів: 328

Рішенням Березнегуватської селищної ради від 23.12.2020 року №11 «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Березнегуватської селищної ради на 2021-2025 роки» передбачено виплату грошової винагороди спортсменам-переможцям  Березнегуватської селищної ради та їх тренерам з олімпійських та неолімпійських видів спорту за попередній рік. Відповідно до рішення селищної ради від 02.03.2021 року №22 створено Комісію з визначення спортсменів-переможців, тренерів з олімпійських та неолімпійських видів спорту для призначення виплати грошових винагород.

Для отримання грошової винагороди на розгляд Комісії подаються такі документи:

1. Лист-клопотання, підписаний керівником організації про порушення клопотання на призначення виплат грошових винагород відповідним спортсменам, за їхньою попередньою згодою;

2. Протоколи змагань, завірені в установленому законодавством порядку, технічний звіт про проведення змагань, грамота або диплом з мокрою печаткою, які підтверджують зайняті місця чи досягнуті результати;

3. Копія паспорта громадянина України, копія свідоцтва про народження (для дітей);

4. Копія реєстраційного номера облікової картки платника податків або серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті).

Документи подаються до відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради до 29 березня 2021 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано