Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Дата: 18.03.2021 16:58
Кількість переглядів: 332

Відповідно до статей 9,13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Березнегуватська селищна рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Березнегуватської селищної ради».

 

Головним розробником проєкту регуляторного акту є відділ соціально-економічного розвитку  Березнегуватської селищної ради.

 

Мета проєкту: встановлення на території Березнегуватської селищної ради місцевих податків і зборів у відповідності до Податкового кодексу України, з урахуванням вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», приведення нормативного акта у відповідність до змін у чинному законодавстві.

Проєкт рішення Березнегуватської селищної ради, аналіз його регуляторного впливу, М-Тест розміщено на офіційному вебсайті Березнегуватської селищної ради (https://berezneguvatska-gromada.gov.ua/), в розділі «Регуляторна політика, проекти регуляторних актів, 2021 рік).

Також з проєктом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися у відділі соціально-економічного розвитку  Березнегуватської селищної ради.

 

Зауваження та пропозиції від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань приймаються в письмовій формі протягом 1 (одного) місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу, а саме з 18 березня по 19 квітня включно, за адресою: 56203, Соборно-Миколаївська площа, 10 смт Березнегувате або на електронну адресу: berezenslrada@meta.ua, тел..05168 91158.

 

 

 

                                                                             Березнегуватська селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано