A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання десятої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 26 березня 2021 року (питання 1-30)

Дата: 27.03.2021 16:57
Кількість переглядів: 483

№ з/п

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

  1.  

Про внесення змін до Положення про юридичний відділ виконавчого органу Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 23 грудня 2019 року № 1, та викладення його в новій редакції.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про припинення права оперативного управління за Центром надання соціальних послуг Березнегуватської селищної ради на індивідуально визначене майно комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу в оперативне управління відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської селищної ради індивідуально визначеного майна комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання згоди на безоплатну передачу до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради майна із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Баштанського району Миколаївської області, що є правонаступником всіх прав та обов’язків Березнегуватської районної ради Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про відмову у наданні згоди на безоплатну передачу до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради майна із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Баштанського району Миколаївської області, що є правонаступником всіх прав та обов’язків Березнегуватської районної ради Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження Положення про оренду майна Березнегуватської селищної ради та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про преміювання селищного голови.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про звернення депутатів Березнегуватської селищної ради восьмого скликання про недопущення вивезення майна організацій та установ, розташованих на території Березнегуватської селищної ради Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про звернення депутатів Березнегуватської селищної ради восьмого скликання про недоцільність призначення Дмитріва Владислава головою Баштанської районної державної адміністрації Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про закріплення приміщень будівлі, розташованої за адресою: смт Березнегувате, Соборно-Миколаївська площа, 1 за структурними підрозділами Березнегуватської селищної ради Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, що надається в оренду терміном на 10 років ПП «Маріана» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (не витребувані паї земель колективної власності колишнього КСП ім..Калініна) в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Дейнезі Анні Володимирівні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності розташованої в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Овсяник-Сімак Інні Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Леоненку Михайлу Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Мойсеєнко Нілі Іллівні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності розташованої в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Струцу Вячеславу Вікторовичу, Туркас Наталі Вікторівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Гракову Юрію Петровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Неменку Вадиму Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для сінокосіння і випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю «САН СІТІ ПЛЮС» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, (прокладання електричного кабелю) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Бокій Наталії Вікторівні, Волковій Ірині Сергіївні, Волкову Ігору Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданиху власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу приватному акціонерному товариству «Національна енергетична компанія «Укренерго» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення, будівництва,експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, а саме опрної конструкції існуючої ПЛ 330 Кв Криворізька ТЕС – Трихати із земель сільськогосподарського призначення в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Мігачову Валентину Борисовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для сінокосіння в оренду терміном на 15 років із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянці України Кучеренко Катерині Григорівні в оренду земельних ділянок терміном на 15 років, для сінокосіння і випасання худоби, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про відмову у передачі громадянину України Попенку Олексію Володимировичу, який діє в інтересах дітей Попенка Олексія Олексійовича та Попенка Сергія Олексійовича, у приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про передачу громадянці України Мальчиковій Оксані Олександрівні в оренду земельних ділянок, терміном на 10 років, для випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про відмову у наданні дозволу громадянам України Рак Ніні Василівні, Чепок Тетяні Анатоліївні, Карабуті Максиму Геннадійовичу, Степовій Надії Володимирівні, Тітаренко Оксані Володимирівні, Мендрину Вадиму Дмитровичу, Шпаковському Олександру Євгеновичу, Дмитрієвій Наталії Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Замниус Маргариті Валеріївні, Замниус Валерії Валеріївні, Замниусу Руслану Валерійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Кривошею Петру Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Висунськ, вул. Миру, 4 в межах території Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Лусті Сергію Станіславовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Мигачову Євгену Валентиновичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років для сінокосіння із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано