A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Між сектором пробації та ювенальною превенцією підписано план спільних дій щодо протидії повторної та рецидивної злочинності серед дітей на 2021 рік

Дата: 31.03.2021 12:01
Кількість переглядів: 886

Фото без опису

На базі Березнегуватського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області, з метою реалізації спільних заходів щодо профілактики дитячої злочинності, 24 березня 2021 року відбулася робоча зустріч  за участі інспектора ювенальної превенції Баштанського районного відділення поліції ГУНП в Миколаївській області Анни Дмитрієвої та начальника  Березнегуватського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Тетяни Дідик.

Проблеми профілактики правопорушень серед неповнолітніх завжди відрізнялися особливою гостротою, оскільки з їх вирішенням пов’язані кінцеві результати боротьби зі злочинністю в цілому. Як показують дослідження свій перший злочинний досвід особи неодноразово судимі й професійні злочинці здобувають як правило у неповнолітньому віці.

Під час зустрічі обговорено, що підліткове середовище вважається найбільш проблемним з погляду потенційної можливості вчинення правопорушень. Тому одним із запланованих під час зустрічі спільних дій щодо профілактики дитячої злочинності є проведення в школах та ліцеях  бесід профілактики правопорушень, які  спрямованні на правильне виховання неповнолітнього як законослухняного громадянина.

По закінченню зустрічі між сектором пробації та ювенальною превенцією підписано план спільних дій щодо протидії повторної та рецидивної злочинності  серед дітей на 2021 рік. Сторони дійшли спільної згоди щодо подальшої тісної співпраці та активного проведення спільних заходів спрямованих на підвищення ефективності профілактики правопорушень серед неповнолітніх, а також поліпшення криміногенної ситуації в підлітковому середовищі у цілому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано