A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Повідомлення про оголошення конкурсу

Дата: 02.04.2021 15:46
Кількість переглядів: 575

        Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Березнегуватська селищна рада ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування –

провідний спеціаліст відділу «Служба у справах дітей» Березнегуватської селищної ради (1 вакансія).

         Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають до конкурсної комісії Березнегуватської селищної ради такі документи:

- заяву про участь у конкурсі;

- згоду на збір та обробку персональних даних;

- заповнену особову  картку форми П2-ДС (з додатками);

- дві фотографії розміром 4 х 6 см;

- копію документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції», шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua);

- копію паспорта;

- копію трудової книжки;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

- допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

 

Вимоги

до претендентів/кандидатів на заміщення вакантної  посади

посадової особи місцевого самоврядування

провідний спеціаліст відділу «Служба у справах дітей»

 Березнегуватської селищної ради

1. Наявність громадянства України.

2. Вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою.

3. Без вимог до стажу роботи.

4. Знання чинного законодавства з питань місцевого самоврядування,

служби в органах місцевого самоврядування.

5. Вільне володіння державною мовою.

6. Володіння основами діловодства, персональним комп’ютером у режимі користувача.

7. Знання чинного законодавства з питань місцевого самоврядування, служби в органах місцевого самоврядування, законів України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про охорону дитинства»; постанов Кабінету Міністрів України: «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», «Про затвердження Положення про прийомну сім'ю», Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу, «Про затвердження Порядку провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей».

 

          Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу в Березнегуватській районній газеті «Народна трибуна» за адресою: 56203, Миколаївська область, Березнегуватський район, смт Березнегувате, Соборно-Миколаївська площа,10, І поверх адмінприміщення Березнегуватської селищної ради. 

Телефони для довідок: (05168) 9 11 58.

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження селищного голови

29 березня 2021 року №54-р

 

Питання з урахуванням специфіки функціональних повноважень посадової особи місцевого самоврядування провідного спеціаліста відділу «Служба у справах дітей» Березнегуватської селищної ради

Березнегуватської селищної ради

  1. Функції Служби у справах дітей (постанова КМУ  «Про затвердження типових положень про Службу у справах дітей»).
  2. Приймальники-розподільники для дітей. (ст. 7 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей»).
  3. Загальноосвітні школи та професійні училища соціальної реабілітації (ст.8 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей»).
  4. Центри медико-соціальної реабілітації дітей (ст. 9 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей»).
  5. Спеціальні виховні установи Державної кримінально-виконавчої служби України (ст. 10 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей»).
  6. Притулки для дітей служб у справах дітей (ст. 11 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей»).
  7. Центри соціально-психологічної реабілітації дітей (ст. 11-1 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей»).
  8. Дати визначення понять «дитина-сирота», «діти, позбавленні батьківського піклування», «статус дитини – сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування» (ст. 1 Закону України «Про забезпечення організаційно – правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»).
  9. Органи опіки та піклування (ст. 11 Закону України «Про забезпечення організаційно – правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»).
  10. Профілактика правопорушень серед дітей (ст. 3 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей»).
  11. Банк даних про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (ст. 13 Закону України «Про забезпечення організаційно – правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»).
  12. Банк даних про сім’ї потенційних усиновителів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів (ст. 14 Закону України «Про забезпечення організаційно – правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»).
  13. Соціальний супровід дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб із їх числа (ст. 15 Закону України «Про забезпечення організаційно – правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»).
  14. Відповідальність за порушення законодавства щодо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб із їх числа (ст. 40 Закону України «Про забезпечення організаційно – правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»).
  15. Захист прав та інтересів дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах (ст.23-1 Закону України «Про охорону дитинства»).
  16. Захист дітей-біженців та дітей, які потребують додаткового або тимчасового захисту (ст.23-1 Закону України «Про охорону дитинства»).
  17. Права, обов’язки та відповідальність батьків за виховання та розвиток дитини (ст.12 Закону України «Про охорону дитинства»).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано