Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання одинадцятої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 27 квітня 2021 року (питання 1-30)

Дата: 28.04.2021 14:15
Кількість переглядів: 467

№ з/п

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

  1.  

Про внесення змін до Плану соціально-економічного розвитку Березнегуватської селищної ради на 2020-2022 роки, затвердженого рішенням селищної ради від 30 червня 2020 року № 5.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проєкту «Покращення матеріальної бази Березнегуватської дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) шляхом придбання спортивного обладнання, інвентаря та спортивної форми».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проєкту «Створення хаб-центру як цілісного інформаційно-культурного простору Березнегуватської територіальної громади».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Кузьменка від буд. № 18 до буд. № 156 в смт Березнегувате Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання згоди на безоплатну передачу індивідуально визначеного майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про оголошення конкурсу на посаду начальника  комунального підприємства «Послуги-2».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про згоду на безоплатну передачу індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про внесення змін до рішення селищної ради від 30 вересня 2020 року №5 «Про затвердження Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого органу Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про преміювання селищного голови.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про резервування земельних ділянок сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби в межах території Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про резервування земельних ділянок сільськогосподарського призначення для забезпечення права на землю учасників АТО та учасників бойових дій в межах території Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про клопотання до Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка передбачена до надання у користування на умовах оренди ТОВ «САНМАРІ» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах території Новоукраїнської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянам України Шияну Ігорю Анатолійовичу та Шияну Олегу Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років для обслуговування нежитлової будівлі, що є їх власністю по вулиці Миру, 23 в селі Сергіївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Циганковій Анні Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років для обслуговування нежитлової будівлі, що є її власністю по вулиці Центральній, 3 в селі Новоукраїнка Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проєкту  землеустрою  щодо   відведення    земельної ділянки у власність громадянину Столяру Дмитру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території  Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту   землеустрою  щодо   відведення    земельної ділянки у власність громадянину України Гаврилюку Руслану Володимировичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території  Сергіївської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «ЖОВТНЕВЕ» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогос

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Мамоненку Сергію Олександровичу у власність громадянину України Мамоненку Сергію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Сергіївської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «ЖОВТНЕВЕ» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності  не наданих у власність або користування по вулиці Гагаріна, буд.1а в межах території Новоукраїнської сільської ради (Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Батильчук Тетяні Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Власенко Валентині Володимирівні  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Гончаренку Владиславу Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Гурмазі Ірині Леонідівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Діденку Констянтину Олександровичу  на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Дяченко Раїсі Іванівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянці України Зануді Тетяні Михайлівні   на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної

Не прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Канівцю Павлу Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Любомирівського  старостинського округу Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Козію Євгенію Олексійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

  1.  

Про надання дозволу громадянину України Кузнецову Сергію Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської  селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано