A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання одинадцятої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 27 квітня 2021 року (питання 91-110)

Дата: 28.04.2021 18:46
Кількість переглядів: 411

№ з/п

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

91.

Про надання дозволу громадянину України Ювченку Юрію Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області  ( за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

92.

Про передачу фермерському господарству «РЕДЧИЦ» в оренду земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби терміном на 10 (десять) років, із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

93.

Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 16 березня 2021 року № 29 «Про надання дозволу громадянці України Соколюк-Соборовій Олені Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності , не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)».

Прийнято

Завантажити

94.

Про внесення змін до рішення селищної ради від 16 березня 2021 року № 30 «Про надання дозволу громадянину України Онищенку Денису Павловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності , не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)».

Прийнято

Завантажити

95.

Про передачу громадянину України Шевченку Євгенію Георгійовичу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Полтавській,29 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

96.

Про припинення права постійного користування земельною ділянкою в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

97.

Про надання дозволу громадянці України Кутовій Ользі Павлівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

98.

Про надання дозволу громадянину України Одноралу Володимиру Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для отримання документів на право власності на земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

99.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (не витребувані земельні частки (паї)) в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в оренду фермерському господарству «Нектар» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

100.

Про надання дозволу громадянину України Коляді Леоніду Петровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

101.

Про передачу громадянці України Ткаленко Ларисі Леонідівні в оренду земельної ділянки терміном на 10 років для роздрібної торгівлі із земель житлової та громадської забудови комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

102.

Про передачу громадянці України Лаврів Антоніні Іванівні у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Шевченка,63 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

103.

Про надання дозволу громадянці України Іванниковій Людмилі Миколаївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці 9 Січня, 35 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

104.

Про надання дозволу громадянину України Верескуну Миколі Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці 1 Травня,63 в смт Березнегувате Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

105.

Про надання дозволу громадянину України Ярошенку Віталію Юрійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Червонопілля Березнегуватської селищної ради Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

106.

Про відмову у виділенні в натурі (на місцевості) земельної частки  (паю) громадянину України Стрижці Миколі Віталійовичу.

Прийнято

Завантажити

107.

Про відмову у наданні у власність земельної ділянки громадянину України Коляді Петру Івановичу для ведення фермерського господарства.

Прийнято

Завантажити

108.

Про внесення  змін до рішення селищної ради від 22 листопада 2019 року № 52 «Про надання дозволу громадянину України Вишенському Д. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)».

Прийнято

Завантажити

109.

Про внесення  змін до рішення селищної ради від 22 листопада 2019 року № 52 «Про надання дозволу громадянину України Задорожньому Ю. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту)».

Прийнято

Завантажити

110.

Про депутатський запит депутата селищної ради Поліщук Марини.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано