A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Засідання виконкому селищної ради

Дата: 05.05.2021 18:33
Кількість переглядів: 1266

Фото без описуФото без опису

26 квітня 2021 року о 14.00 в сесійній залі селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому було розглянуто ряд питань, зокрема:

1. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Кузьменка від буд. № 18 до буд. № 156 в смт Березнегувате Миколаївської області».

Доповідач: Лейбиченко Анатолій – начальник відділу архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства та комунальної власності селищної ради.

 

2. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про надання згоди на безоплатну передачу індивідуально визначеного майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Березнегуватського району у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради».

3. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про оголошення конкурсу на посаду начальника  комунального підприємства «Послуги-2».

4. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про надання згоди на безоплатну передачу індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради».

5. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про внесення змін до рішення селищної ради від 30 вересня 2020 року №5 «Про затвердження Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого органу Березнегуватської селищної ради».

6. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про преміювання селищного голови».

Доповідач: Сачук Наталія – начальник відділу з юридичних питань та роботи з персоналом селищної ради.

 

7. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про резервування земельних ділянок сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби в межах території Березнегуватської селищної ради».

8. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про резервування земельних ділянок сільськогосподарського призначення для забезпечення права на землю учасників АТО в межах території Березнегуватської селищної ради».

9. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про клопотання до Головного управляння Держгеокадастру у Миколаївській області про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради».

Доповідач: Беззуб Сергій – начальник відділу земельних відносин селищної ради.

 

10. Про надання дозволу на дарування квартири.

11. Про призначення часу побачення батька з малолітнім сином.

Доповідач: Швачко Світлана – начальник відділу «Служба у справах дітей» селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано