A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 07.05.2021 18:36
Кількість переглядів: 1258

Фото без опису

06 травня 2021 року в приміщенні селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради. Члени виконкому розглянули такі питання:

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 04 вересня 2020 року №75 «Про створення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та затвердження Положення про неї».                                                      

                                                                                                                                

2. Про  утворення організаційного комітету з підготовки та відзначення 25-ї річниці Конституції України на території Березнегуватської селищної ради.

 

3. Про  утворення організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України на території Березнегуватської селищної ради.

 

4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Березнегуватської селищної ради від 17 березня 2020 року № 20 "Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території Березнегуватської селищної ради, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19".

 

5. Про  зняття дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з первинного  обліку  відділу «Служба у справах дітей» виконавчого органу Березнегуватської селищної ради.

 

По питаннях порядку денного засідання виконавчого комітету селищної ради прийняті відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано