A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання дванадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 12 травня 2021 року (питання 1-30)

Дата: 13.05.2021 18:44
Кількість переглядів: 396

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

1. Про продовження трудових відносин з тимчасово виконуючим обов’язки головного лікаря (директора) комунального некомерційного підприємства «Березнегуватська центральна районна лікарня» Березнегуватської селищної ради Самойловою Вікторією.

Прийнято

Завантажити

2. Про надання дозволу громадянину України Балабанову Юрію Петровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

3. Про надання дозволу громадянину України Барнюку Павлу Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

4. Про надання дозволу громадянину України Бузулану Денису Юрійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

5. Про надання дозволу громадянину України Сиводєдову Миколі Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

6. Про надання дозволу громадянину України Худку Миколі Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

7. Про надання дозволу громадянину України Григорашу Руслану Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

8. Про надання дозволу громадянину України Каверіну Юрію Вікторовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

9. Про надання дозволу громадянину України Самусенку Сергію Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

10. Про надання дозволу громадянину України Василенку Анатолію Леонідовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

11. Про надання дозволу громадянці України Трубніковій Надії Степанівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

12. Про надання дозволу громадянці України Кучеренко Оксані Анатоліївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

13. Про надання дозволу громадянці України Матвієнко Наталі Євгеніївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

14. Про надання дозволу громадянці України Дишленко Наталі Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

15. Про надання дозволу громадянці України Калініченко Тетяні Вікторівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

16. Про передачу громадянину України Сиводєдову Миколі Олександровичу в оренду земельної ділянки терміном на 10 (десять) років для сінокосіння і випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

17. Про надання дозволу фермерському господарству «Вікторія» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (не витребуваний пай) для передачі в оренду терміном на 10 (десять) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах Маліївської сільської ради Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

18. Про надання дозволу громадянам України Галинкіну Станіславу Федоровичу, Никофоренку Дмитру Леонідовичу, Никифоренко Ірині Федорівні, Никофоренко Юлії Дмитрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

19. Про надання дозволу громадянам України Галинкіну Федору Івановичу, Галинкіну Станіславу Федоровичу, Никифоренку Дмитру Леонідовичу, Никифоренко Ірині Федорівні, Никифоренко Юлії Дмитрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

20. Про надання дозволу громадянам України Матвієнко Валентині Іванівні, Дудєвій Ользі Олександрівні, Василенко Олені Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Болдусєву Олегу Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Маліївка, вул. Садова,20 в межах території Маліївської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

22. Про передачу Товариству з обмеженою відповідальністю «Сільськогосподарське виробниче підприємство «Березнегувате» в оренду земельної ділянки терміном на 49 (сорок дев’ять) років під сільськогосподарськими та іншими господарськими будівлями і дворами для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення, не наданих у власність або користування, за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Балану Олександру Юрійовичу для ведення особистого селянського господарства (А.01.03) за адресою : Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту с.Маліївка).

Прийнято

Завантажити

24. Про надання дозволу громадянину України Бойку Володимиру Петровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

25. Про надання дозволу громадянці України Семків Юлії Юріївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

26. Про надання дозволу громадянину України Курочкіну Сергію Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування за межами села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Мельник Вікторії Юріївні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності розташованої в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці України Степаненко Тетяні Олексіївні у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Цацуріну Юрію Васильовичу, Цацуріну Віктору Васильовичу, Акімовій Олені Василівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах території Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці України Степаненко Тетяні Олексіївні для городництва із земель комунальної власності не наданих у власність або користування розташованої в межах території с.Нововолодимирівка вул..Поштова Нововолодимирівської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано